Tamron SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD

0
366

A 60. évfordulóját ünneplő Tamron bejelentette első ultrahang motoros objektívének fejlesztését, a kisfilmes képkocka méretű szenzorhoz készülő SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD-t.

Az új, stabilizátoros optikát a prémium termékek közé sorolja gyártója, első körben Nikon F bajonettel, később Canon és Sony gépekhez való csatlakozással lesz megvásárolható. Az optikai stabilizátor Sony A-bajonettes verziónál nem lesz elérhető.
Az objektív tervezésénél komoly hangsúlyt fektettek a kiváló képminőségre, ennek elérése érdekében extra alacsony szórású (XLD – Extra Low Dispersion) lencsetagot, valamint tükröződésmentesítő bevonatot (BBAR – Broad-Band Anti Reflection) is alkalmaztak.
A kényelmes használatot gyors és csendes ultrahangos motor (Ultrasonic Silent Drive – USD), kapcsolók állítása nélkül is állandóan elérhető közvetlen kézi élességállítás, távolságskála, gyárilag mellékelt szirom formájú napellenző, optikai stabilizátor, valamint a frontlencsét nem elforgató és a tubus hosszát nem módosító belső élességállítás szolgálja.

A Tamron SP 70-300mm f/4-5,6 Di VC USD részletes specifikációja hírünk alatti linkről érhető el.

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólás

Ezzel az e-maillel már van regisztráció ezen a site-on. Használd a Belépés funkciót vagy adj meg másikat.

Hibás felhasználónevet vagy jelszót adtál meg

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned.