Olcsóbb fotónyomtatás: HP Ink Advantage

0

HP Deskjet Ink Advantage 6525

Jelentős költségcsökkentést ígérő Ink Advantage program bevezetésével újította meg tintasugaras nyomtatóinak és multifunkciós eszközeinek sorát a HP. Az új sorozatban megjelenő hét modell a vállalat legújabb tintapatron családját használja majd, melyek ajánlott fogyasztói árait a korábbi árak közel felére mérsékelte a gyártó. Az új sorozatban így okafogyottá váltak a kis kapacitású, alacsonyabb árú patronok, mivel az alacsonyabb áron a korábbi nagy kapacitású, XL jelölésű patronok lesznek megvásárolhatók.

A HP felmérése szerint a felhasználók 68%-a korlátozza a színes nyomtatást, 66%-a nem nyomtat ki minden szükséges fotót, 65%-a pedig vázlat módban nyomtat, mert sokallja a nyomtatás költségét. A HP számításai szerint az összes kinyomtatandó anyag 32%-a a magas költségek miatt sosem kerül kinyomtatásra. A felmérések szerint régiónkban a kellékanyagok árának 50%-os csökkenése esetén a kinyomtatott oldalak száma 40%-kal nőne. Az Ink Advantage program célja, hogy a nagy kapacitású HP 650-es (fekete és kombinált, három színű patron) és HP 655-ös (a 4 színt patrononként külön tartalmazó sorozat) sorozatokkal a költségeket megfelezve biztosítsa, hogy a költségek ne tartsanak vissza senkit a nyomtató használatától. Az új sorozatok megjelenésével egyidőben a HP elhagyja a korábban a fényképezőgépeknél és nyomtatóknál egyaránt használt Photosmart nevet.

A HP Deskjet Ink Advantage 3525 és 5525 e-All-in-One nyomtatók már 2012 júliusától elérhetők 22.990 és 29.990 Ft-os áron, míg a HP Deskjet Ink Advantage 6525 legkésőbb októbertől lesz megvásárolható.

Sajtóközlemény:

Ink Advantage portfolió: nyomtatás kompromisszumok nélkül a HP-tól

Az új nyomtatási technológia azonos tintapatron-költségek mellett akár kétszer annyi oldal nyomtatását teszi lehetővé

Budapest, 2012. augusztus 28. — Hét új Ink Advantage nyomtatót mutat be a HP, melyekkel jelentős költséghatékonyság mellett nyomtathatunk, a HP-tól elvárt minőségben. Olyan, a piacon újdonságnak számító képességekkel is felvértezték az új eszközöket, mint például a közvetlen vezeték nélküli nyomtatás, ami azt is lehetővé teszi, hogy okostelefonokról, táblagépekről közvetlenül nyomtassunk.(1) Az iparágban egyedülálló módon a HP az új nyomtatási technológiával radikálisan csökkenti a tintasugaras nyomtatás költségét, így az otthonokban és kisirodákban is szabadabbá válik a nyomtatás.

Az új Ink Advantage nyomtatási rendszerekkel a HP otthoni felhasználóknak és mikrovállalkozásoknak teszi megfizethetőbbé a minőségi nyomtatást. Az Ink Advantage lényege, hogy a felhasználók ugyanakkora költséggel kétszer annyit nyomtathatnak, mint korábban. (2)

  • A HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One nyomtató gyors és egyszerű használtra szánt nyomtató intuitív kezelőszerve leegyszerűsíti a nyomtatást, szkennelést és másolást, és kiváló minőségű nyomtatást tesz lehetővé. Alacsony működési költséggel üzemeltethető.
  • A HP Deskjet Ink Advantage 3515 All-in-One nyomtató 5 cm-es monokróm kijelző mellett már WiFi kapcsolattal is rendelkezik. A HP ePrint tecnológia segítségével e-mailből is nyomtathatunk rá.
  • Az új HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One nyomtatóval színenként cserélhető tintapatronrendszerrel vezeték nélkül is nyomtathatunk akár kétoldalas dokumentunot is. így a felhasználók könnyen nyomtathatnak okostelefonjaikról, táblagépeikről akár hálózat vagy router közbeiktatása nélkül is. (1)
  • Az új HP Deskjet Ink Advantage 5525 és 6525 e-All-in-One nyomtatók használatát vezeték nélküli közvetlen nyomtatás, érintőképernyős kijelző és webes alkalmazások teszik kényelmesebbé. A fotónyomtatást támogató kiegészítőik segítségével pedig könnyen készíthetők jó minőségű fotók is
  • A HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One és 4625 e-All-in-One nyomtatók elsősorban irodai használatra szánt 4 funkciós ( nyomtatás/másolás/beolvasás/fax) készülékek. A készülékek fejlett energiagazdálkodásának használatával akár a felhasznált elektromos energia 40 %-át megspórolhatjuk.(3)

“A HP eddig is páratlan eredményeket ért el piacvezető, innovatív termékek fejlesztésében. Most bővülő HP Deskjet Ink Advantage választékunk a korábbiaktól megfizethetőbb lehetőséget kínál vásárlóinknak arra, hogy többet nyomtathassanak kevesebb pénzért, és mindeközben nem kell feláldozniuk a minőséget vagy a megbízhatóságot,” mondta Novák Viktor, a HP Magyarország Nyomtatási és Személyi Számítógépek Üzletágának Indirekt Értékesítési Igazgatója.

A HP Ink Advantage sorozata lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy ugyanakkora költséggel kétszer annyit nyomtassanak(2) , mint korábban. A HP a kisirodai és otthoni nyomtatás kategóriájában a legszélesebb termékkínálatot nyújtja. A Deskjet Ink Advantage sorozat nyomtatóit a piacon is újdonságnak számító funkciókkal látták el az elődeiknél gyorsabb nyomtatási sebesség mellett. Különböző árkategóriákban kaphatók, így kielégítik a legkülönbözőbb vásárlói igényeket is.

Technológiai újdonságok a piacon

Az új HP Deskjet Ink Advantage 3525, 5525 és 6525 e-All-in-One nyomtatókat újításaival a felhasználók:

  • a HP vezeték nélküli közvetlen nyomtatás segítségével könnyen nyomtathatnak bármilyen vezeték nélküli technológiával ellátott mobileszközről anélkül, hogy hálózati csatlakozásra vagy routerre lenne szükségük, (1)
  • virtuálisan bárhonnan nyomtathatnak a HP ePrint segítségével, (4)
  • közvetlenül emailbe szkennelhetnek, személyi számítógép használata nélkül, a HP Deskjet Ink Advantage 5525 és 6525 e-All-in-One nyomtatókkal (5,6)

A HP Deskjet Ink Advantage 3525 és 5525 e-All-in-One nyomtatók 2012 júliusától elérhetők 22.990 és 29.990Ft-os áron, míg a HP Deskjet Ink Advantage 6525 legkésőbb októbertől lesz megvásárolható .(7) Mindhárom nyomtató az ENERGY STAR® által minősített eszköz, és akár a papírköltség 50 %-át meg tudja spórolni az automatikus, kétoldalú nyomtatás és másolás segítségével.

Széles választék a költséghatékony nyomtatást keresőknek.

A HP hét új Deskjet Ink Advantage nyomtatót vezet be, hogy az Ink Advantage kínálatból mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt.

  • a HP Deskjet Ink Advantage 2515 és 3515 All-in-One nyomtató, amely olyan otthoni felhasználók számára készült, akik kompakt és megfizethető eszközre vágynak. A könnyen használható kijelzőnek köszönhetően egyszerűen nyomtathatnak, szkennelhetnek és másolhatnak dokumentumokat és fotókat, a kicsinyítés/nagyítás gomb segítségével pedig alakíthatnak a képeken is. Tanulók is jól ki tudják használni a megfizethető, szegély nélküli, megszokott HP-minőségben érkező nyomatokat feladataik hatásos bemutatásához. A HP Deskjet Ink Advantage 3515-tel élvezhető a wifi és az ePrint technológia nyújtotta szabadság is. A HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One nyomtató 2012 júliusa óta érhető el 14.990Ft-ért, míg a HP Deskjet Ink Advantage 3515 All-in-One októbertől lesz megvásárolható. (7)
  • a HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One, 4625 e-All-in-One nyomtatók, melyek üzleti felhasználók számára készültek: sokoldalú, nyomtatásra, szkennelésre, másolásra és faxolásra egyaránt alkalmasak ezek az eszközök, és kiemelkedő minőségű dokumentumokat készítenek alacsony költséggel. Az ENERGY STAR® által minősített eszközök automatikus dokumentum adagolója 35 lapos, ami segít a másolási és faxolási feladatok gyors elvégzésében.

A HP Deskjet Ink Advantage 4625 e-All-in-One nyomtatóval a HP ePrint technológiának köszönhetően akkor is könnyedén lehet nyomtatni, ha a felhasználó nincs a gép közelében. , a vezeték nélküli hálózat segítségével pedig megoszthatók az eszköz funkciói több felhasználó között is.(4,8) A HP Deskjet 4625 e-All-in-One nyomtató 2012 júliusa óta vásárolható meg 39.990Ft-ért, a HP Deskjet 4615 All-in-One nyomtató szintén júliustól érhető el 29.990Ft ajánlott fogyasztói áron. (7)

Olcsó, mégis HP-minőségű nyomtatás

Az eredeti HP tintapatronokkal, melyeket a Deskjet Ink Advantage nyomtatók használnak, akár 600 oldalt képesek kinyomtatni már 3.190Ft-tól (7), és magas minőségű dokumentumokat illetve labor-minőségű fotókat is készíthetünk használatukkal. Az innovatív HP Ink Advantage rendszer lehetővé teszi a diákok számára, hogy kitűnjenek a magas minőségi elvárásokat kielégítő iskolai anyagokkal, ahogyan az otthoni és üzleti felhasználók is alacsony működési költség mellett élvezhetik a megbízható HP minőségi nyomtatás előnyeit.

A HP Deskjet Ink Advantage nyomtatók kivételes megbízhatóságának köszönhetően csökkennek azok a költségek, melyeket a nyomtató elhasználódása, az elmosódott nyomtatás és az eltömődött patronok okoznak.

A HP-ról

A HP új technológiai lehetőségeket teremt, amelyek révén valóban pozitív hatást gyakorolhat a magánszemélyek, a vállalatok, a kormányok és a társadalom életére. A világ legnagyobb technológia vállalata egyesíti a nyomtatási, személyi számítástechnikai, és IT-infrastruktúra megoldásokból, szoftverekből és szolgáltatásokból álló portfóliót, amely mindenre kiterjedően megoldja az ügyfelek problémáit. További információ a HP-ról (NYSE: HPQ): http://www.hp.com.

  • A mobileszköznek rendelkeznie kell hálózat nélküli technológiával. A nyomtatónak rendelkeznie kell HP ePrint összetevővel. Az összetevőhöz szükséges lehet olyan apllikáció használata, mely letölthető a www.hp.com/go/eprintcenter oldalon.
  • Ink Advantage platform amely HP 655 tintákat használ:
    Más HP Deskjet tinta patronokkal összehasonlítva. A HP 364 / HP 178 vs. HP 655 and HP 301 / HP 122 vs. HP 650 partonok összehasonlításán alapuló oldalhozam és javasolt fogyasztói ár. A termék tényleges ára ettől eltérhet. A tényleges hozam a nyomtató használatától, képek nyomtatásától és más tényezőktől függően változhat. További információkért keresse a www.hp.com/go/learnaboutsupplies oldalt. Más patronokra vonatkozó eredmények különbözni fognak.
    Ink Advantage platform amely HP 650 tintákat használ:
    Más HP Deskjet tinta patronokkal összehasonlítva. A HP 301 / HP 122 vs. HP 650 eredeti patronok összehasonlításán alapuló oldalhozam és javasolt fogyasztói ár. A termék tényleges ára ettől eltérhet. A tényleges hozam a nyomtató használatától, képek nyomtatásától és más tényezőktől függően változhat. További információkért keresse a www.hp.com/go/learnaboutsupplies oldalt. Más patronokra vonatkozó eredmények különbözni fognak.
  • Az energiamegtakarítás kiszámításakor feltételeztük, hogy az eszközt hétköznap 12 órán, hétvégente 48 órán keresztül kikapcsolva hagyják. A csökkentett energiafelhasználást egy tipikus napi használati model értékeivel hasonlítottuk össze, mely az eszköz éjszakai és hétvégi kikapcsolásával számol.
  • Internet összeköttetést igényel. Az összetevő bármilyen Internet kapcsolattal rendelkező e-mail-képes eszközzel működik. HP Web Services Account regisztráció szükséges. A nyomtatási idő változhat. A támogatott dokumentum és kép típusok listájáért nézze meg a http://www.hp.com/go/eprintcenter oldalt.. További megoldásokat talál a http://www.hp.com/go/mobile-printing-solutions oldalon.
  • WiFi hozzáférési pont és Internet kapcsolat szükséges.A szolgáltatások regisztrációhoz kötöttek. Az alkalmazás hozzáférése országonként, nyelvenként és további megegyezésektől függően változhat és esetleg hardver firmware upgrade-t igényelhet. Részletes információ: www.hp.com/go/ePrintCenter.
  • Kompatibilis a legtöbb ismert email szolgáltatással. További információ: www.hp.com/go/eprintcenter
  • Javasolt fogyasztói árak. A tényleges árak ettől eltérhetnek.
  • A vezeték nélküli teljesítmény a fizikai környezettől illetve a hozzáférési pont távolságától is függ, és limitálva lehet aktív VPN kapcsolat folyamán.

Az ENERGY STAR bejegyzett márka, és az Amerikai Egyesült Államok kormányának tulajdonában áll.