Érkezik az Olympus Stylus

0

Az Olympus a jobb átláthatóság jegyében új márkanevet jelentett be kompakt digitális fényképezőgépeihez.
Ezt követően az összes kompakt gép a Stylus jelölést kapja majd. Emellett könnyű lesz majd felismerni a lifestyle MILC gépeket PEN nevükről, valamint a felső kategóriás mikro NégyHarmadosokat az OM-D jelzésről.

Sajtóközlemény:

Egy átfogó termékskála fejlett technológiával és többféle kivitelben – többféle életstílusnak megfelelően

Az Olympus bemutatja a STYLUS-t, a kompakt digitális fényképezőgépek új márkanevét

2012. szeptember 17, Hamburg – Az Olympus Imaging Corporation (elnöke: Haruo Ogawa) nagy örömmel mutatja be a STYLUS márkanevet, mely az Olympus kompakt digitális fényképezőgépeinek átfogó jelölése lesz a továbbiakban. A STYLUS sorozat debütálása 2012 őszére várható.

Az új márkanév bemutatkozásának háttere
Az Olympus a kompakt digitális fényképezőgép kínálatának bővítésével – minden egyes új fényképezőgép bemutatásával, illetve újabb és újabb koncepció megalkotásával – a felhasználók különféle életstílusának megfelelő, speciális igényeinek kielégítését célozza meg. Ennek a törekvésnek megfelelően a termékskála kínálatában megtaláljuk a korábban csak a cserélhető objektíves rendszer-fényképezőgépekkel elérhető, igen magas képminőséget, a legmodernebb optikai technológiai megoldásokra épülő nagyteljesítményű objektíveket, valamint a szabadidős tevékenységek által támasztott követelményeknek megfelelő és a megbízható működést garantáló robusztus felépítést.

Az ősszel érkező új kompakt digitális fényképezőgépek számtalan olyan technológiai áttörést jelentő jellemzővel és funkcióval büszkélkedhetnek, melyeket az Olympus a Mikro-NégyHarmad rendszerű PEN sorozat újabb tagjaiban és a csúcsgépben, az OM-D-ben mutatott be. Az új modellek egységes, világszerte most először bevezetésre kerülő, új STYLUS márkanévvel történő bemutatásával az Olympus reméli, hogy egységes képet és átfogó koncepciót teremt a felhasználók szemében. Ugyanakkor mindegyik gép továbbra is saját, egyedi koncepciója köré fog épülni, így biztosítja a különféle életstílus és felhasználási terület által nyújtott speciális igények kielégítését és vásárlóik megelégedettségét – kezdő fotósoktól a haladó felhasználókig.

A márka koncepciója
A STYLUS hangsúlyozza az Olympus elkötelezettségét a különféle felhasználási területek és életstílusok által felállított követelmények és igények kiszolgálását célzó fejlesztések iránt. Az alapelv: megadni a felhasználók számára a „saját történet megalkotásának” lehetőségét öt összetevő – technológia, design, stílus, intelligencia és aktivitás – különféle kombinálásával. Így maga a fotózás az eltérő igényű felhasználók számára ugyanolyan mértékben lehet vonzó és érdekes. A STYLUS által az Olympus a kreatív fotózás élvezetét nyújtja mindenkinek, kortól, nemtől, tapasztalattól, vagy akár képességtől függetlenül. Egy STYLUS fényképezőgéppel a fotózás és mozgóképfelvétel egyaránt gondtalan és magával ragadó. Ezek a gépek nem csupán a „történet elmeséléséhez” ideális, legjobb pillanatok megörökítését teszik egyszerűvé, hanem olyan exkluzív funkciókat és képességeket kínálnak, melyek a történet elmesélését gazdagítják és a hangulat átadásának lehetőségét kínálják. Ma már a digitális fényképezőgépek mindenhol megtalálhatók és az emberek dokumentálják is életük történéseit a felvételeken keresztül. A STYLUS a történetek elmesélését egy új szintre emeli, a digitális fotózás élvezetének új lehetőségeit és értékeit kínálva.

A STYLUS logó

A márka
„A STYLUS digitális fényképezőgépek az optikai csúcstechnológia lényegét fogalmazzák meg. A hordozhatóság és az egyszerű, intuitív kezelhetőség a mindennapi élet felfedezésének és bemutatásának örömét nyújtja, a design és a minőség pedig maga az egyéniség kinyilatkoztatása. STYLUS – passzol az életstílusodhoz! A te sztorid csak most kezdődik!”

A márka alapelvei

Technológia
Az Olympus optikai technológiai megoldásait az objektívek testesítik meg. A kiváló eredményt biztosító nagyteljesítményű objektívek és képalkotó processzorok által a STYLUS az a márka, mely gyönyörű felvételek készítésének lehetőségét kínálja.

Design
A design megmutatja egyéniségét. A legkisebb részletekre is kiterjedő, kifinomul design és az összeszerelés minősége által a STYLUS az a márka, melyet már kézben tartani is élvezet.

Stílus
A fotózás a kifejezés egy formája, a pillanat, a pillanat hangulatának, illetve a pillanat által ébredt gondolatainknak a leképezése. A mindennapi élet pillanatainak nagyszerű minőségben történő megörökítésére szolgáló eszközként a STYLUS az a márka, mely az egyéni kifejezés örömét és élvezetét biztosítja.

Intelligencia
Az intelligencia segít a képek magasabb szintre emelésében. Az elképzelések megvalósítását segítő, fejlett funkciók által a STYLUS az a márka, mely választ nyújt a kreatív szándék kérdéseire.

Aktivitás
Hordozhatóság és intuitív kezelhetőség. Általuk a mindennapi dolgok nem mindennapi pillanatai bárhol és bármikor megörökíthetők – a STYLUS az a márka, mely a mindennapi élet felfedezésének igényét kelti életre.

A STYLUS márka termékskálája*

  • STYLUS XZ-2
  • STYLUS SP-820UZ
  • STYLUS VH-410

*2012. szeptember 17.