Fotópályázat Ybl Miklós munkásságából

0

A Virányosi Közösségi Ház fotópályázatot hirdet XII. kerületi diákok és a Hegyvidék felnőtt polgárai számára. Az Ybl Miklós születésének 200. évfordulójára rendezett megmérettetésre a neves építész által tervezett épületekről, vagy azok részleteiről várják a pályamunkákat, fejenként legfeljebb 3-at.

A beküldési határidő: 2014. május 20.

További részletek az alábbi sajtóközleményben.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Intézményünk, a Virányosi Közösségi Ház fotópályázatot hirdet Ybl Miklós születésének 200. évfordulója alkalmából. A pályázatra Budapest XII. kerületének közoktatási intézményeiben tanuló diákok, valamint a Hegyvidék felnőtt polgárainak műveit várjuk.

A beérkezett pályamunkákat két kategóriában díjazzuk:

  • diákok
  • felnőttek

A fotók témája: az Ybl Miklós által tervezett budapesti épületek (pl.: Magyar Állami Operaház, Várkert Bazár, Szent István Bazilika, stb.)

A beküldés módja és feltételei: minden nevező legfeljebb 3 művet küldhet be. Ezeknek valamely, Ybl által tervezett épületet vagy annak részletét kell ábrázolnia. A fényképek lehetne színesek vagy fekete-fehérek, készülhetnek analóg és digitális módon, ám beküldeni minden esetben kizárólag FOTÓPAPÍRRA NYOMTATVA, A4-ES MÉRETBEN lehet őket.

Kérjük, a beküldött művek hátoldalán szerepeljen a pályázó neve, életkora, a pályamű címe és diákoknál az iskolája neve! Ezek hiányában a pályázatot érvénytelennek tekintjük!

A beérkező műveket szakértő zsűri bírálja el, kategóriánként három helyezettet díjazunk.

  • I. 15.000 Ft értékű ajándékutalvány
  • II. 10.000 Ft értékű ajándékutalvány
  • III. 5.000 Ft értékű ajándékutalvány

A zsűri által legjobbnak választott alkotásokból kiállítást szervezünk a svábhegyi Lívia-villában 2014. május 31-június 20. között.

A művek beküldési határideje: 2014. május 20.

Eredményhirdetés és díjátadó a kiállítás megnyitóján: 2014. május 31. 16 óra

Beküldési cím: 1125 Budapest, Szarvas Gábor út 8/c

A borítékra írja rá: Ybl-fotópályázat