Eyefi Cloud

0

Az Eyefi bejelentette Mobi kártyájához készült felhő alapú fotótárát, amely a képek készítése után azonnal elérhetővé teszi a fotókat tableteken, okostelefonokon, vagy okostévén is.

Az Eyefi még tavaly nyáron dobta piacra Eye-fi Mobi Wi-Fi képes memóriakártyáját, amely segítségével könnyedén kerülhettek át a fotók a fényképezőgépből egy okostelefonra, vagy tabletre a kártya által létrehozott Wi-Fi hálózat és az Eyefi Mobi alkalmazás segítségével.
Az Eyefi most továbblépett, s létrehozta a felhő alapú képtárolás lehetőségét, amely szintén az Eyefi Mobi memóriakártya köré épül.

A megújult mobil alkalmazás immár lehetőséget kínál a kártyáról érkező fotók Eyefi felhőbe történő feltöltésére is, emellett rendszerezni, szinkronizálni és megosztani is tudjuk képeinket.

Az Eyefi Cloud szolgáltatás sajnos nem jár ingyen a megvásárolt Eyefi Mobi kártyákhoz, a három hónapos kipróbálási idő után évi 49 dollárért vehető igénybe a korlátlan fotó tárolására használható felhő.

Az új szolgáltatás bevezetésével egyidőben az Eyefi megújította márkanevét is, s a korábbi Eye-fi elnevezésről az egyszerűbb Eyefi névre váltott, amelyet új logójában is hangsúlyoz.