Extra kedvezmény az Epson fotónyomtatókra

0

Aki fotónyomtató vásárláson töri a fejét, nem kell csak az október 11-12-én a budapesti Lurdy-házban megrendezett PHOTOEXPOig zarándokolnia, ahol a Tripont és az Artwork standján nem csak élőben próbálhatja ki az Epson L800 és L1800 A3+ nyomtatókat, de nagy kedvezménnyel meg is vásárolhatja azokat.

Mindkét készülék olcsó, gyors és kiváló minőségű nyomtatásra képes. Előbbiről itt olvasható bemutatónk.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Kipróbálhatók lesznek az Epson ultranagy kapacitású fotónyomtatói a PHOTOEXPO kiállításon

2014. október 8. – Harmadik alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb fotós kiállítását, a PHOTOEXPO-t a Lurdy Ház I. emeletén. Az érdeklődők az Epson standjánál kipróbálhatják illetve idén először a Tripont Foto Video Kft. és az Artwork Photo Kft. standjánál egyedülálló kedvezménnyel meg is vásárolhatják az L800 fotónyomtatót, valamint a nyáron bemutatott L1800 A3+ készüléket is. Mindkét modell kiváló minőségű, gyors és kényelmes fotónyomtatást biztosít rendkívül alacsony költségek mellett.

Az Epson L800 fotónyomtatónak egy 10×15-ös fotó nyomtatása mindössze 12 másodpercig tart, és egy töltéssel akár 1800 fényképet is képes kinyomtatni ragyogó és hosszan tartó színekkel. A hat darab, színenként cserélhető, 70 ml-es, tintatartálynak köszönhetően az oldalankénti nyomtatási költség egy 10×15-ös fénykép esetén csupán 9 forint. A felhasználók a nyomtatóval közvetlenül CD-re vagy DVD-re is nyomtathatnak, így az L800 egyedi lemezek készítésére is lehetőséget kínál.

Az L1800 készülék az L800-as modell „nagytestvére”, amely 2014 júliusa óta elérhető a felhasználók számára. Különlegessége, hogy A3+-os méretben képes szegély nélkül fotót nyomtatni, valamint – az L800-hoz hasonlóan – hatszínű tintatartállyal rendelkezik. Az L1800 készülék szintén nagyon alacsony lapköltséggel üzemeltethető, egy tartállyal pedig akár 1500 színes kép is nyomtatható.

A PHOTOEXPO kiállítást idén október 11-12-én rendezik Budapesten, a Lurdy Házban. Az eseményről bővebb információ a www.photoexpo.hu oldalon található.