pixinfo.com fórum

A Pixinfo.com és a Fotózz.hu felhasználóinak fórumai

RegisztrációRegisztráció 
Kipróbáltuk: Samsung EX1
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Cikkek
 Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
strar
Friss tag

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 23:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

stati írta:
Mondjuk a Fuji még egy épkézláb gépet nem mutatott be.

Haver, te miről beszélsz?

http://pixinfo.com/cikkek/fujifilm_finepix_s6500fd

Ez csak egy példa, amit én használtam az s5600 és az s7000 mellett. Bridge/csúcskompakt kategóriában a maguk idejében ezek kiváló gépek voltak, példamutató ergonómiával és képminőséggel.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tanácsadó
Bronz-tag

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 22:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

stati írta:

"Egyébként meg nem írtak róla rosszat!"

És ez kit érdekel? Max. a gyártó marketingesét. Értelmes ember a sorok (képek) közt olvas.

Gondolom, akkor te magadat értelmes embernek tartod. Elárulod a többi nem értelmesnek, hogy akkor mi érdekel?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tanácsadó
Bronz-tag

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 22:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem barátom, nem ezt írtam. Hanem arra céloztam, hogy érdemes több tesztet elolvasni, még ha nem is tartod magas szintűnek az adott tesztoldalt!
Miért? Pont azért, amit írtam. A Pixinfó az utóbbi időben igen csak megkérdőjelezhető cikkeket adott ki.

A belinkelt képek fikázásáról meg csak annyit, hogy amikor még nem volt olvasható semmilyen teszt erről a készülékről, keresgéltem képek után, ami nem igazán könnyen fellelhető. Erre mondtam, hogy ígéretes. Nem azt, hogy fantasztikus, azt sem, hogy párja nincs, csak azt, hogy ígéretes kis kompaktot hozott össze a Samsung.
Hogy valójában milyen? Fogalmam sincs, és nem a Pixinfó tesztje után fogom megtudni. Majd ha a Dpreview is előveszi talán többet tudunk meg.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
stati
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 22:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tanácsadó írta:
Én nem minősítettem, csak jeleztem, hogy van. Te kérted, én linkeltem.

Bár értelme nem sok, de írok, nehogy valaki azt gondolja, van szemernyi értelme a szövegednek.

"Az utóbbi időben megszokhattuk már, hogy vagy elcseszik a tesztet, vagy szándékosan csinálják. Lásd Fuji HS10..... "

A PH!-n ezért végleg bannolnak, hacsak nem töltesz fel tesztet, ami az ellenkezőjét bizonyítja. Ettől még lehet rossz ez a teszt, de a géppel készült tesztfotók mindenképp egy ócska gépet mutatnak. Mondjuk a Fuji még egy épkézláb gépet nem mutatott be. Szvsz. nem egy élvonalbeli gyártó.

"Egyébként meg nem írtak róla rosszat!"

És ez kit érdekel? Max. a gyártó marketingesét. Értelmes ember a sorok (képek) közt olvas.

"De jelent már meg magyarul is teszt, aminek a mottója, a meg halt a király (Pana LX3) éljen a király.
Szóval csak óvatosan a pixinfóval!"
"Beírod ex1 meghalt a kiráy..... és az első találat............"

"http://prohardver.hu/teszt/exkluziv_samsung_ex1_teszt/filmfelvetel_es_ertekeles.html"

Ezzel azt akarod mondani, hogy a Prohardver fényképezőgép "teszt" melléklete mértékadó...könyörgöm, az egy PC Hardver oldal frissen megszüntetett önálló foto melléklettel.... Embarassed
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Tanácsadó
Bronz-tag

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 20:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem minősítettem, csak jeleztem, hogy van. Te kérted, én linkeltem.
Vissza az elejére
stati
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 20:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tanácsadó írta:
Az ár viszonylagos. A pana LX3 se nevezhető olcsónak, de a Canon G11 se!

A google a barátod Smile

Beírod ex1 meghalt a kiráy..... és az első találat............

http://prohardver.hu/teszt/exkluziv_samsung_ex1_teszt/filmfelvetel_es_ertekeles.html

Képek:

http://blog.naver.com/swa1007/150084991909
http://funfunhan.com/2472951

Igazán mértékadó linkek... Rolling Eyes
Vissza az elejére
Tanácsadó
Bronz-tag

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 18:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az ár viszonylagos. A pana LX3 se nevezhető olcsónak, de a Canon G11 se!

A google a barátod Smile

Beírod ex1 meghalt a kiráy..... és az első találat............

http://prohardver.hu/teszt/exkluziv_samsung_ex1_teszt/filmfelvetel_es_ertekeles.html

Képek:

http://blog.naver.com/swa1007/150084991909
http://funfunhan.com/2472951
Vissza az elejére
stati
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 18:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tanácsadó írta:
Az utóbbi időben megszokhattuk már, hogy vagy elcseszik a tesztet, vagy szándékosan csinálják. Lásd Fuji.....

Én keresgéltem képeket a neten amit ezzel a géppel csináltak, és igen meggyőző képeket produkált.

De jelent már meg magyarul is teszt, aminek a mottója, a meg halt a király (Pana LX3) éljen a király.
Szóval csak óvatosan a pixinfóval!

Szerintem jók a tesztek. Bár néhány feldolgozási anomáliába jobban belemehetnének, de arra ott a dpreview. Nem azt írtam, hogy ez a gép nem jó, hanem azt, hogy eltúlzott az ára.

Egyébként jó lenne, ha belinkelnéd azokat a teszteket, amikről írsz.
Vissza az elejére
Tanácsadó
Bronz-tag

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 17:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az utóbbi időben megszokhattuk már, hogy vagy elcseszik a tesztet, vagy szándékosan csinálják. Lásd Fuji HS10.....
Én keresgéltem képeket a neten amit ezzel a géppel csináltak, és igen meggyőző képeket produkált.

De jelent már meg magyarul is teszt, aminek a mottója, a meg halt a király (Pana LX3) éljen a király.
Szóval csak óvatosan a pixinfóval!

Egyébként meg nem írtak róla rosszat!
Vissza az elejére
stati
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 17:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

130-ért ez a kép és videóminőség? Ez most valami vicc? Laughing Szerintem valamit elszámoltak. A szoni szokta megfizettetni a szoni matricát ennyire, de a szamszung matrica nem ér fabatkát sem.

Szerk.: közben beugrott azt az F1.8 matricát szerezheti be marha drágán.
Vissza az elejére
Birdie
Pixinfo-mán

HozzászólásElküldve: 2010. Június 14. 9:03    Hozzászólás témája: Kipróbáltuk: Samsung EX1 Hozzászólás az előzmény idézésével

A Samsung már kellően hosszú ideje van jelen a digitális fényképezőgépek piacán ahhoz, hogy tudja, mi kell a népnek. A népnek kenyéren és cirkuszon kívül könnyen kezelhető, jó képminőségű, kiegészítőkkel fejleszthető, kiváló fényerejű objektívvel ellátott szuperkompakt kell. Legalábbis azoknak a népeknek, akik kompakt kategóriában keresnek maguknak olyan fényképezőgépet, amely átlag feletti képességekkel rendelkezik. A Samsung EX1 nekik készült. Tesztünkből kiderült, hogy konkrétan mely gépeknek is állít konkurenciát a Samsung, s mit is tud felmutatni azért, hogy vásárolókat szerezzen.

http://pixinfo.com/cikkek/samsung_ex1
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Cikkek Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2
2 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.