|
| Szerző |
Üzenet |
strar Friss tag
|
Elküldve: 2010. Június 14. 23:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| stati írta: | | Mondjuk a Fuji még egy épkézláb gépet nem mutatott be. |
Haver, te miről beszélsz?
http://pixinfo.com/cikkek/fujifilm_finepix_s6500fd
Ez csak egy példa, amit én használtam az s5600 és az s7000 mellett. Bridge/csúcskompakt kategóriában a maguk idejében ezek kiváló gépek voltak, példamutató ergonómiával és képminőséggel. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tanácsadó Bronz-tag
|
Elküldve: 2010. Június 14. 22:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| stati írta: |
"Egyébként meg nem írtak róla rosszat!"
És ez kit érdekel? Max. a gyártó marketingesét. Értelmes ember a sorok (képek) közt olvas.
|
Gondolom, akkor te magadat értelmes embernek tartod. Elárulod a többi nem értelmesnek, hogy akkor mi érdekel? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tanácsadó Bronz-tag
|
Elküldve: 2010. Június 14. 22:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem barátom, nem ezt írtam. Hanem arra céloztam, hogy érdemes több tesztet elolvasni, még ha nem is tartod magas szintűnek az adott tesztoldalt!
Miért? Pont azért, amit írtam. A Pixinfó az utóbbi időben igen csak megkérdőjelezhető cikkeket adott ki.
A belinkelt képek fikázásáról meg csak annyit, hogy amikor még nem volt olvasható semmilyen teszt erről a készülékről, keresgéltem képek után, ami nem igazán könnyen fellelhető. Erre mondtam, hogy ígéretes. Nem azt, hogy fantasztikus, azt sem, hogy párja nincs, csak azt, hogy ígéretes kis kompaktot hozott össze a Samsung.
Hogy valójában milyen? Fogalmam sincs, és nem a Pixinfó tesztje után fogom megtudni. Majd ha a Dpreview is előveszi talán többet tudunk meg. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
stati Újonc
|
Elküldve: 2010. Június 14. 22:38 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tanácsadó írta: | | Én nem minősítettem, csak jeleztem, hogy van. Te kérted, én linkeltem. |
Bár értelme nem sok, de írok, nehogy valaki azt gondolja, van szemernyi értelme a szövegednek.
"Az utóbbi időben megszokhattuk már, hogy vagy elcseszik a tesztet, vagy szándékosan csinálják. Lásd Fuji HS10..... "
A PH!-n ezért végleg bannolnak, hacsak nem töltesz fel tesztet, ami az ellenkezőjét bizonyítja. Ettől még lehet rossz ez a teszt, de a géppel készült tesztfotók mindenképp egy ócska gépet mutatnak. Mondjuk a Fuji még egy épkézláb gépet nem mutatott be. Szvsz. nem egy élvonalbeli gyártó.
"Egyébként meg nem írtak róla rosszat!"
És ez kit érdekel? Max. a gyártó marketingesét. Értelmes ember a sorok (képek) közt olvas.
"De jelent már meg magyarul is teszt, aminek a mottója, a meg halt a király (Pana LX3) éljen a király.
Szóval csak óvatosan a pixinfóval!"
"Beírod ex1 meghalt a kiráy..... és az első találat............"
"http://prohardver.hu/teszt/exkluziv_samsung_ex1_teszt/filmfelvetel_es_ertekeles.html"
Ezzel azt akarod mondani, hogy a Prohardver fényképezőgép "teszt" melléklete mértékadó...könyörgöm, az egy PC Hardver oldal frissen megszüntetett önálló foto melléklettel....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tanácsadó Bronz-tag
|
Elküldve: 2010. Június 14. 20:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én nem minősítettem, csak jeleztem, hogy van. Te kérted, én linkeltem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
stati Újonc
|
Elküldve: 2010. Június 14. 20:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Igazán mértékadó linkek...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tanácsadó Bronz-tag
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
stati Újonc
|
Elküldve: 2010. Június 14. 18:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tanácsadó írta: | Az utóbbi időben megszokhattuk már, hogy vagy elcseszik a tesztet, vagy szándékosan csinálják. Lásd Fuji.....
Én keresgéltem képeket a neten amit ezzel a géppel csináltak, és igen meggyőző képeket produkált.
De jelent már meg magyarul is teszt, aminek a mottója, a meg halt a király (Pana LX3) éljen a király.
Szóval csak óvatosan a pixinfóval! |
Szerintem jók a tesztek. Bár néhány feldolgozási anomáliába jobban belemehetnének, de arra ott a dpreview. Nem azt írtam, hogy ez a gép nem jó, hanem azt, hogy eltúlzott az ára.
Egyébként jó lenne, ha belinkelnéd azokat a teszteket, amikről írsz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tanácsadó Bronz-tag
|
Elküldve: 2010. Június 14. 17:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Az utóbbi időben megszokhattuk már, hogy vagy elcseszik a tesztet, vagy szándékosan csinálják. Lásd Fuji HS10.....
Én keresgéltem képeket a neten amit ezzel a géppel csináltak, és igen meggyőző képeket produkált.
De jelent már meg magyarul is teszt, aminek a mottója, a meg halt a király (Pana LX3) éljen a király.
Szóval csak óvatosan a pixinfóval!
Egyébként meg nem írtak róla rosszat! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
stati Újonc
|
Elküldve: 2010. Június 14. 17:38 Hozzászólás témája: |
|
|
130-ért ez a kép és videóminőség? Ez most valami vicc? Szerintem valamit elszámoltak. A szoni szokta megfizettetni a szoni matricát ennyire, de a szamszung matrica nem ér fabatkát sem.
Szerk.: közben beugrott azt az F1.8 matricát szerezheti be marha drágán. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Birdie Pixinfo-mán
|
Elküldve: 2010. Június 14. 9:03 Hozzászólás témája: Kipróbáltuk: Samsung EX1 |
|
|
A Samsung már kellően hosszú ideje van jelen a digitális fényképezőgépek piacán ahhoz, hogy tudja, mi kell a népnek. A népnek kenyéren és cirkuszon kívül könnyen kezelhető, jó képminőségű, kiegészítőkkel fejleszthető, kiváló fényerejű objektívvel ellátott szuperkompakt kell. Legalábbis azoknak a népeknek, akik kompakt kategóriában keresnek maguknak olyan fényképezőgépet, amely átlag feletti képességekkel rendelkezik. A Samsung EX1 nekik készült. Tesztünkből kiderült, hogy konkrétan mely gépeknek is állít konkurenciát a Samsung, s mit is tud felmutatni azért, hogy vásárolókat szerezzen.
http://pixinfo.com/cikkek/samsung_ex1 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|