Sony Ericsson IDP-1000 digitális képkeret

0

A Sony Ericsson bejelentette IDP-100 jelű digitális képkeretét, mely a gyártó első ilyen terméke.
A Sony Ericsson Cyber-shot telefonok tartozékaként megjelent képkeret többféle csatlakozást kínál képeink feltöltésére, ezek között vezetékes és vezeték nélküli módok is megtalálhatók. A fotókat a készülék 7″-os LCD-jén tekinthetjük meg, legyen szó akár tájképről, akár portréról.
A Sony Ericsson IDP-1000 2008 negyedik negyedévétől lesz megvásárolható.

Sajtóközlemény:

Végre méltó helyre kerülhetnek digitális fényképei a Sony Ericsson első digitális fényképkeretének segítségével

Fényképeket azért készítünk, hogy megörökítsük életünk fontos és különleges pillanatait. A Sony Ericsson büszkén mutatja be az IDP-100 digitális fényképkeretet, mellyel könnyen, kényelmesen és rendkívül stílusosan idézheti fel családtagjaival és barátaival közösen átélt pillanatait.

London, Egyesült Királyság, 2008. szeptember 9. – Sokáig csak elrejtve, kis képernyőn tudtuk megcsodálni az elkészült képeket. Most azonban eljött az ideje, hogy méltó módon oszthassuk meg életünk fontos pillanatait családtagjainkkal és barátainkkal a Sony Ericsson Cyber-Shot™ telefonok legújabb tartozékának segítségével: itt az IDP-100 digitális fényképkeret.

Képeit könnyedén töltheti fel nem csak Cyber-Shot™, hanem bármilyen digitális fényképezőgépről. Így az elkészült képek méltó helyre kerülnek majd ezután. Töltse fel képeit: rendelkezésére áll a Bluetooth™, az USB flash memória, az M2 kártya, a micro SD, az SD és az MS Duo is. Mostantól egy elegáns és stílusos, sötétszürke színű keretbe foglalhatja, és 7 hüvelykes méretben jelenheti meg képeit akár álló, akár fekvő formátumban. A képkeretet falra akaszthatja, elhelyezheti otthoni kisszekrényén, vagy irodai asztalán.

“Emlékeink megfizethetetlenek és pótolhatatlanok” – hangsúlyozza Jacob Sten, a Sony Ericsson Tartozék Divíziójának vezetője. “Az IDP-100 digitális fényképkeret tökéletes társa a Cyber-shot™ telefonoknak, hiszen kedvenc képeit a legjobb minőségben, stílusosan mutathatja meg barátainak. Ugyanakkor nem csak a telefontulajdonosok élvezhetik ennek az új tartozéknak, az IDP-100-nak az előnyeit. Büszkék vagyunk arra, hogy vásárlóink akár 500 darab képet is tárolhatnak, többféle feltöltési mód között válogatva. Az átmásolás után a képeket automatikusan méretre igazítja ez a digitális képkeret, így akár azonnal végignézhetjük a megörökített pillanatokat.

Az IDP-100 megfelelő kiegészítője a C905 Cyber-shot™ telefonnak. Az első 8,1 megapixeles készülék mostantól egy olyan tartozékkal egészül ki, amelynek segítségével megjeleníthet minden fontos emléket. Az érintőképernyő segítségével egy pillanat alatt saját ízlésének megfelelően rakhatja sorba kedvenc képeit. Ráadásul a Digital Image Correction (DIC – Automatikus Képjavító Funkció) a színeket, a tónusokat és az élességet módosítva gondoskodik arról, hogy képei a lehető legjobb minőségben jelenjenek meg a kijelzőn.

Az élet pillanatainak megosztása

  • 7 hüvelykes WVGA kijelző – a digitális fényképek méltó helye
  • Auto-rotáció – a készülék Ön helyett is beállítja a megfelelő méretet és elhelyezkedést
  • Minőségi kijelző – élénk színek
  • Beépített Bluetooth™ – könnyedén másolhatja át képeit
  • M2 Memory Stick™ és USB kompatibilitás – számtalan módon töltheti fel képeit
  • Akár 500 képet is tárolhat a belső memórián
  • Érintőképernyő – a távirányító a múlté
  • Világóra –három időzóna: a be- és kikapcsolás automatikusan szabályozására

Ne rejtegesse tovább Cyber-Shot™ képeit. Ossza meg őket családtagjaival és barátaival az IDP-100 segítségével – egyszerű kezelhetőség, stílusos kialakítás, magas fokú minőség.

Az IDP-100 minden olyan telefonnal kompatibilis, amely rendelkezik M2 kártyával, micro SD, SD és MS Duo-val, USB kezelőfelülettel vagy Bluetooth™- funkcióval. A tartozék 2008 negyedik negyedévétől kapható a kiemelt boltokban, Dark Grey (“Sötétszürke”) színben.