Fotós iskoláknak olcsóbb a Tripont

0

A Tripont Foto Video Kft. különféle kedvezményeket kínál a hazai fotóoktatással foglalkozó intézmények és diákjaik részére, így például kedvezményes vásárlást, valamint részletfizetési lehetőséggel egybekötött csereakciót biztosítanak partnereiknek. A cég külön termékbemutatókra, illetve a diplomamunkákhoz szükséget technikai feltételek biztosítására is nyitott.

A Tripont az alábbi felhívást tette közzé az érintett oktatási intézmények felé:

Tisztelt Intézményvezető!

Az Önök munkája a fotográfus képzés területen felbecsülhetetlen érték. A Tripont Foto Video Kft. szeretné aktívan támogatni e tevékenységüket és ezáltal a felnövekvő fotós nemzedéket.

A Tripont Magyarország legnagyobb múlttal és legszélesebb kínálattal rendelkező fotós és stúdiótechnikai szaküzlete, a Nikon prodealere illetve a legjelentősebb márkák disztribútora (Canon, Hensel, Profoto, PhaseOne, Sekonic, Colorama, Manfrotto).

Küldetésünk, hogy ügyfeleink számára professzionális termékeket kínáljunk a legkedvezőbb áron. Ezért kidolgoztuk fotó-oktátással foglalkozó iskoláknak szóló partneri konstrukciónkat. Kérem, engedje meg, hogy fölvázoljam e lehetséges együttműködés kereteit!

Felajánljuk, hogy Önök, mint fotográfiai képzést nyújtó intézmény, a jövőben egyedi áron, akár 20-30% kedvezménnyel vásárolhatnak a fotó-iskolai programunk keretében. Továbbá részletfizetési konstrukcióban cserélhessék le régi stúdióeszközeiket, középformátumú kamerarendszerüket és kiegészítőiket.

Hallgatóik számára biztosítjuk, hogy:

  • egy előre egyeztetett időpontban, akár egy rendezvényükkel összekötve, egy termékbemutató napot tartunk, ahol a növendékek megismerhetik és kipróbálhatják a technikai újdonságokat, tájékozódhatnak, bővíthetik ismereteiket;
  • a végzős évfolyam minden egyes tagja a diplomamunkáját a Tripont stúdiójában készítheti el, szabad eszközhasználattal (Profoto stúdió, PhaseOne középformátumú hátfal);
  • a diplomamunkák kinyomtatását részben vagy egészben megoldjuk (attól függően, hogy a saját nyomdatechnikai feltételeink megfelelnek-e a kiállítási terveknek);

Ha ezen területek bármelyikével kapcsolatban szüksége van tanácsra, segítségre vagy ajánlatra, kérjük, vegye föl velünk a kapcsolatot, kollégáink állnak szíves rendelkezésére.