Sunpak kiegészítők

0

Két egyszerű kézi videóstabilizátor és egy selfie-stick bővíti a jelenlegi kínálatot.

Sunpak 1000 AVG

A Sunpak itthon is kapható termékei között megtalálhatók immár az 1000 AVG és 2000 AVG jelölésű kézi videós markolatok. A 1000 AVG markolat segítségével könnyen készíthetünk DSLR géppel, vagy kompakt kamerákkal olyan különleges nézőpontokat adó felvételeket, amelyeket főként a profik alkalmaznak. A főként alsó pozícióból kényelmesen használható 1000 AVG-re a szabványos 1/4″-os állványmenet került, ezzel rögzíthetjük fényképezőgépünket, vagy kameránkat. A könnyű kiegyensúlyozás érdekében ez a csavar előre-hátra is mozgatható. A markolat felső részén kialakított vak vakupapucsba videólámpát vagy mikrofont helyezhetünk.

Sunpak 2000 AVG

A Sunpak 2000 AVG könnyű kiegyensúlyozást kínál videófelvételhez, amely remegésmentes és finom mozgású anyagok készítését könnyíti meg. Az állítható helyzetű tőkesúlynak köszönhetően a legtöbb géppel jól használható.

Sunpak 3000 AVG

A Sunpak 3000 AVF selfie-stick a szokásos módon, teleszkópikusan kinyitható, a rá helyezett akciókamerát, vagy kompakt gépet így magasabbra emelhetjük, illetve megfelelő adapter segítségével mobiltelefon is felhelyezhető rá.

A Sunpak termékeket továbbra is a Pálvölgyi Digival Budapest forgalmazza. Az új kiegészítők rendre bruttó 9.000 Ft, bruttó 12.000 Ft, valamint bruttó 7.000 Ft-ért vásárolhatók meg.