Nikon Hungary az Instagramon

0

2015. július 9-től az Instagramon is hallat (vagy inkább láttat) magáról a hazai Nikon képviselet. A közösségi oldalon, NikonFest néven egy fesztiválfotós pályázatot is indítottak, melyben 18 téma közül választhatunk és augusztus 22-ig fogadják feltöltött képeinket. A fődíj egy jövő évi fesztiválbérlet.

További részletek az alábbi sajtóközleményben, a Facebookon és az Instagramon.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Nikon a közösségi médiában

Elindult a @Nikon.Hungary Instagram oldal és a #NikonFest fotópályázat

Budapest, Magyarország, 2015. július 10.

A Nikon úttörőnek számít idehaza a közösségi médiában. A márka még az elsők között jelent meg a Facebook-on, most pedig már az Instagramon is követhető 2015. július 9-től. Az új közösségi oldalon ráadásul egy különleges, kifejezetten fesztiválozóknak szóló fotópályázatot is hirdet, melyben 2016-os hazai fesztiválbérletet lehet nyerni. Milyen fesztiválra? Bármelyikre.

A játékosok 18 egyedi fotós téma közül válogathatnak a @NikonHungary Instagram oldalán, amely a fotópályázat ideje alatt (2015. július 9-augusztus 22. között) egy gigantikus fesztiváltérképpé változik. Azok, akik legalább 1 fotót feltöltenek, indulnak a Nikonos ajándékokért, akik pedig legalább 5 témához töltenek fel fotót, esélyesek a fődíjra, egy 2016-os fesztiválbérletre az általuk választott fesztiválra.

A fotópályázatba az egyik legismertebb hazai Nikonos street fotós, Soós Berci is beszállt, hiszen az ő képeivel inspirálják – 18 különböző Instagram aloldalon – a fesztiválfotósokat. Berci korábbi Soundos, Szigetes és Voltos fotói mellett az idén készült, friss fesztiválfotókat is közzéteszik majd ezeken az aloldalakon, így érdemes bekövetni őket.

Miért indította el a Nikon a magyarországi Instagram oldalát? Kérdésünkre a következőt írták a márka képviselői: “A fotózás egy közös, univerzális nyelv, amelyet bárki megtanulhat beszélni – függetlenül attól, hogy milyen készülékkel bontogatja szárnyait. A Nikonnál szeretnénk, hogy a magyar fiatalok először megtalálják egyedi látásmódjukat, játsszanak és kísérletezzenek, és csak azután foglalkozzanak a készülékkel. Mi segítünk a tanulási folyamatban és a gép kiválasztásában is – a Facebookon és most már Instagramon is.

Kövesd a Nikon Magyarországot Facebookon és Instagramon is!
https://www.facebook.com/nikon.hu
https://instagram.com/nikon.hungary