Újdonságok és akciók a Tripontnál

0

A Tripont most 15%-kal kedvezménnyel kínálja a kompakt Profoto B2 to-go vakuszettek bemutató darabjait, melyhez 2 év garanciát és ajándék kiegészítőket is kínál.

A vaku mellett két újdonság is kapható az áruházban. Egyikük a MIOPS nevű automatikus kioldó, mely számos kioldási módot (villám, lézer, time-lapse, HDR) kínál és iOS vagy Android eszközről is vezérelhető.

Másik újdonságuk a Sekonic C-7000 szín- és fénymérő, mely pontos mérést tesz lehetővé a profi felhasználók számára, 4,3″-os színes érintőkijelzőjével pedig fejlett kezelést tesz lehetővé.

További információk az alábbi linkeken.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Demo Profoto B2 kit 15% kedvezménnyel

Óriási kedvezmény a Profoto B2 to-go demo kitekre. Fotós rendezvényeken, kiállításokon kipróbált B2 to-go kitek most 15% kedvezménnyel, ugyan úgy 2 év garanciával és a nyári kampány keretein belül meghirdetett ajándék kiegészítőkkel, limitált mennyiségben rendelhetők. Íme, a termék!

http://www.tripont.hu/termek/profoto-b2-250-airttl-to-go-demo-kit—ocf-kieg

MIOPS: Újdonság a nagysebességű fotózásban

A MIOPS Smart egy nagysebességű kamera kioldó eszköz, több kombinálható kioldási móddal és beépített érzékelőkkel. Ahhoz, hogy a MIOPS Smart-al fényképezz semmi egyéb kiegészítőre vagy eszközre nem lesz szükséged, hiszen minden be van építve az egységbe, és használatra készen vár rád.

http://www.tripont.hu/problog/2131/hello__ez_itt_a_miops_smart

A Sekonic betör az ipari fénymérés területére az új C-7000-es spektrométerrel

A Sekonic bemutatta az ipari felhasználáshoz kifejlesztett fénymérőjét a SPECTROMASTER C-7000-et. A széles és nagyon változatos ipari piac elvárásaihoz lett igazítva a spektrométer kezelőfelülete és funkciói. Egyedülállóan fejlett színmérési és elemzési funkciókkal látták el, így számtalan olyan iparágnak lehet megfelelő, ahol a pontos színkezelés és világítás fontos lehet.

http://www.tripont.hu/problog/2132/a_sekonic_betor_az_ipari_fenymeres_teruletere_az_uj_c_7000_es_spektrometerrel