ThinkTank Shape Shifter háti fotóstáska

0

Hátizsákok közül is többfélét kínál a Think Tank Photo, ezek közül a Shape Shifter az egyik legérdekesebb darab.

A méretes fotós hátizsák komolyabb DSLR felszerelésnek és notebooknak is helyet biztosít.

Elöl impozáns ThinkTank logó hívja fel magára a figyelmet, amelyet az egyik elülső zsebre helyeztek. A zsebbe memóriakártyákat, kisebb kiegészítőket és akár két vakut is helyezhetünk. Itt található egyébként az esővédő huzat is. A középső zsebben egy 25×24 cm-es tárolórekesz, illetve két zippzáras tartó található, utóbbiak 20×8 cm-es belmérettel. Ezen felül elöl még egy zippzáras zsebet találunk egyebek, pl. iratok tárolásához.

Szokás szerint a középső részbe helyezhetjük a fényképezőgépüket és objektívjeinket. A megszokott áthelyezhető térelválasztó elemek helyett itt előre létrehozott és rögzített tokokat találunk, amelyek száját behúzhatjuk. Az elrendezés sajnos nem módosítható, ahogy a méretek sem, így viszonylag kötött a kezünk. A megoldás óriási előnye viszont az, hogy a szokásos rekeszes elrendezéssel szemben itt nem tud kiesni a gép, vagy egy objektív a táska óvatlan kinyitásakor (nekem már gurult ki 100-as makróobjektív a háti fotóstáskámból egy meggondolatlan arrébb helyezés során, amikor is csak negyedig volt összecippzárazva az elülső rész).
Itt a belső részben még egy zippzáras (28×15 cm) és két hagyományos zsebet (23×14 cm) találunk egyéb kiegészítőknek (pl. szűrők).

A legbelső húzózáras rész a táska notebook tartó része, amely 29×40 cm-es belméretével akár 17″-os notebooknak is kényelmes és védett helyet nyújt.

A kényelmes hordást vastagon párnázott vállpánt és elöl összekapcsolható pánt is könnyíti.

A ThinkTank Shape Shifter ára a cikk megjelenésének idején 70.000 forint