Sportpiac-Adidas fotópályázat

0
2

“Három csík a természetben” és “Három csík akcióban” témakörben digitális fotópályázat indul a Sportpiac magazin szervezésében, az Adidas támogatásával.
Pályázónként 3 kép küldhető be e-mailben, melyek más fotópályázatokon még nem értek el eredményt. A képek maximális mérete 3 MByte, 6 Mpixel.

Beküldési határidő: 2006. augusztus 10.

A pályázat díjai az Adidas outdoor termékei.

Sajtóközlemény:

Sportpiac-Adidas fotópályázat 2006

A Sportpiac magazin kiállítással egybekötött, nyílt fotópályázatot hirdet, melynek célja fotózás népszerűsítése és az új tehetségek felfedezése. A pályázat fő támogatója az Adidas.

Témakörök:
Három csík a természetben (természetfotó)
Három csík akcióban (akciófotó)

Minden pályázó maximum három képet küldhetnek be, a foto@sportpiac.hu címre. (Sorozat esetében a sorozatban szereplő képek mindegyike külön képnek számolandó!)

Beadási határidő: 2006. augusztus 10.
A zsűri a legjobbnak tartott fotókat kiválasztja, amelyek 2006. augusztus 15. és 30. között megtekinthetőek lesznek a „Három csík a természetben” Sportpiac-Adidas fotókiállítás 2006. keretében, a Vista rendezvényteremben. A pályázat díjkiosztója: 2006. augusztus 31.

Nyeremények:
100 000 Ft értékű Adidas outdoor termékek
65 000 Ft értékű Adidas outdoor termékek
35 000 Ft értékű Adidas outdoor termékek
A zsűri tagjai: Bakos Gábor (MKE Intermédia adjunktus), Makláry Zoltán (fotográfus), Szipál Márton (fotóművész), Vogl Filemon (Sportpiac főszerkesztő), Vajas Gábor (Adidas outdoor)

Pályázati részvétel módja
A pályázók maximum 3 képet küldhet be. A pályázaton csak digitális fényképezőgéppel készült minimum 2048 x 1536 pixel (3 M pixel) terjedelmű fotóval lehet részt venni.
A pályázaton csak olyan fényképek vehetnek részt, amelyek a pályázat benyújtásának időpontját megelőzően más fotóversenyen nem értek el eredményt.
A pályázónak először nevezési lapot kell kitöltenie.

A pályázaton való részvétel feltétele, hogy a pályázó elfogadja a nevezési feltételeket és a nevezési lapot emailben(foto@sportpiac.hu), faxon (06(1) 216-2062) vagy postai úton (Postacím: 1250, Budapest, Pf.40) visszaküldje.

Képfile technikai követelmények:
– filetípus: JPEG (Adobe PhotoShop jpeg 8-nak megfelelő tömörítés)
– minimális méret: 2048 x 1536 pixel (3 M pixel)
– maximális fileméret: 3 Mbyte (~6 M pixel).

A képekre vonatkozó kapcsolódó információkat, és a jelentkezési lapját is digitális formában kell a kiíró rendelkezésére bocsátani.

Beadás módja:
A képek emailben (foto@sportpiac.hu), illetve CD-n postai úton (Postacím: 1250, Budapest, Pf. 40) adhatók be.

Szerzői és szomszédos jogok
A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket térítésmentesen használják.

A pályázó kijelenti, hogy rendelkezik a fotókon ábrázolt személyek nyilvános megjelentetéshez való hozzájárulásával.

A pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a képekkel kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősséget teljes egészében vállalja.

A nyertes pályázók hozzájárulnak, hogy a díjazott pályaművek a www.sportpiac.hu honlapon és a sajtóban ellenszolgáltatás nélkül megjelenjenek.

A kiírók vállalják a kiállításra kerülő képek nagyítását, ezért a szerzők kötelesek a kiállítás rendezőjéhez az eredeti digitális állományt eljuttatni. A kiírók csak abban az esetben vállalják a nagyítás költségeit, ha azt a kiíró által megjelölt professzionális labor készíti el.
A zsűri köteles kizárni mindazokat a pályázókat, akik a fenti feltételeknek nem tesznek eleget!
A pályázónak a zsűri esetleges kérésére az eredeti file-t be kell mutatnia.

A nevezési lapot itt töltheted le.

Hozzászólások

hozzászólás