Idén is lesz PHOTOEXPO

0

A világ legnagyobb fotótechnikai szakmai kiállítása, a Photokina után októberben kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb fotótechnikai kiállítása és szakmai rendezvénye, a PHOTOEXPO 2014.

2014. október 11-12-én a Lurdy-házban tartjuk az idei PhotoExpo-t, ahol a legnagyobb gyártók kiállítóként ismét megtalálhatók lesznek. Kipróbálhatók lesznek a legfrissebb Canon, Fujifilm, Leica, Olympus, Nikon, Pentax, Sony és Samsung fényképezőgépek és objektívek, de felvonul az eseményen a kiegészítőket forgalmazó cégek többsége. Így a PHOTOEXPO-n megtekinthető és megvásárolható lesz a hazai táska, állvány és vaku kínálat legjava. Az eddigi tapasztalatok alapján biztosra mondhatjuk, hogy idén is lesznek olyan forgalmazók, akik a rendezvény ideje alatt akciós árakkal várják vásárlóikat.

A fentieken túl kiállítók lesznek még: Case Trade, Hama, Sigma, Sandisk, Mitsubishi (nyomtatók), Eneloop, Leica, Samyang, Manfrotto, AdvesPhoto, Sirui, Aputure, GGS, PowerBase, Mikrosat, Yongnuo, Bestfotókönyv Professional, Pálvölgyi-Digital, Polaroid, Dörr, Rollei, Lenspen, Sunpak, Sun Sniper, Cullmann, Perfact Kiadó, Digilabor, Studio Line, Lowepro, Benro, Cokin, Gorillapod, Triopo, Lastolite, Tripont, Tamron, Profoto, Hensel, Vanguard, Phottix, Hori Fotó Labor, Onlinefoto.hu, Fotoplus, Artwork, Wacom, Adobe, Epson, EIZO, Microsoft (Nokia), Hahnemühle.

Ha nem csak a technika érdekel és szívesen hallgatnál meg szakembereket, fotósokat a fotózás világából, akkor duplán itt a helyed, hiszen idén is előadóink között köszönthetjük majd Jung Zsenit, Bakcsy Árpádot, Ritter Doront, V. Dávid Andreát és Nánási Pált.

A rendezvényen a számtalan fotózási lehetőség mellett ismét megszervezzük a világítástechnikai tréninget, amit idén egy képfeldolgozási munkafázissal is kiegészítünk.

A további információk hamarosan érkeznek, addig is érdemes feliratkozni a PHOTOEXPO 2014 facebook oldalára. Az online jegyértékesítés várhatóan szeptember második felében indul.