SNOW kamera stabilizátor

0

Egyelőre tömeggyártás előtti állapotnál tart az a magyar fejlesztőcsapat által létrehozott SNOW kamera stabilizátor, amelyet az Indiegogon töténő támogatás összegyűjtésével kívánnak beindítani.

A Greenzero csapat fejlesztése finom kameramozgásokat ígér, olyan pofonegyszerű megoldásra alapozva, mint a víz tömege. A kényelmes használatot iker markolat biztosítja, a folyamatos alkalmazás pedig a gondozásmentes kialakításának köszönhető.

A márciusban piacra dobni kívánt termék ára 650 amerikai dollár, amelyből előzetes támogatás esetén kedvezmény érhető el.

Sajtóközlemény:

SNOW Kamera Stabilizátor

1. Az első és egyetlen mechanikus szereplője a kefe nélküli elektronikus gimbal rendszereknek. Tapasztalt szakmabeliek által fejlesztve és tesztelve indie filmeseknek, és Youtube-os arcoknak.

2. A SNOW megadja neked a lehetőséget, hogy olyan hosszú beállításokat készíts, amilyeneket csak akarsz. A finom kameramozdulatok, és a tökéletes egyensúly garantált. Állóképeket szeretnél? Nem probléma. Használd a stabilizátort mobil állványként kézben tartva.

3. SNOW „all in one” megoldás a tökéletes kamera műveletek kivitelezéséhez. A kategória új mérföldköve.

Tulajdonságok:

SNOW egyensúly:
A SNOW lelke nem más, mint a szabadalmaztatott, kiegyensúlyozó tartály. A találmány kiküszöböli az úgynevezett inga hatást. A varázslat a tartályban nem más, mint a víz, amelyet ellensúlyként használva a gravitáció segítségével kényszeríti a stabilizátort függőleges pozícióba.

SNOW markolat design:
Az iker markolat kialakításának hála, felvétel közben nem fog begörcsölni a karod, így a felvétel sem fog rázkódni. Rövid vagy hosszú felvételek? Nem probléma. A SNOW megadja neked azt a szabadságot, amivel ezeket könnyen kivitelezheted.

Gyors felszerelés, könnyű beállítás:
Bármilyen kamerád is legyen, DSLR, bridge vagy videó, a SNOW kamera stabilizátorra másodpercek alatt felszerelheted egyetlen csavar segítségével. A stabilizátor kompatibilis az összes fentebb említett géptípussal. Teherbírása maximum 2 kg. A kamera rögzítő talpát három irányban állíthatod be, amely kevesebb, mint 1 percet vesz igénybe.

Egyszerű használat:
Egyszerű használat vízszintes, függőleges vagy forgó kameramozgás esetén.

Karbantartás stop:
A SNOW kamera stabilizátor nem igényel különösebb karbantartást. Nincs elektronika, kábelek vagy elemek esetleg bonyolult beállítási paraméterek. A rig biztonságosan szigetelt, víz és hőálló. Mínusz 20 és plusz 45 fok között tökéletesen üzemképes.

Technikai paraméterek:
A SNOW fekete és fehér színekben elérhető, ultrakönnyű súlya (900 gramm) mögött precíz tervezőmunka áll. A testet alumínium csövek alkotják, még a csavarok és a tengelyek rozsdamentes acélból készültek. A fém alkatrészeket ipari plasztikkal, és gumival tették még ellenállóbbá, hogy a kézi összeszerelés után egy magas minőségi sztenderdnek megfelelő tartós eszközt kapjon a vásárló.

Teherbírás: 2 kg.

Szélesség: 400 mm,
Magasság: 530 mm,
Vastagság: 170 mm.

A projektet közösségi finanszírozás formájában kívánja megvalósítani a GreenZero csapata.