Fotópályázat: A víz – az esőcsepptől a tengerig

0

Az 1957 óta működő – többek között Tillai Ernő (MFIAP) tagságával büszkélkedő – Mecseki Fotóklub hagyományteremtő céllal nyílt fotópályázatot hírdet Baranya megyei amatőr és profi fotósok számára. A pályázat témája a víz. Nevezési határidő: 2005. október 11.

Fotópályázat

„A víz – az esőcsepptől a tengerig”

A közel 50 éves Mecseki Fotóklub hagyományteremtő céllal tematikus nyílt fotópályázatot hirdet, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson baranyai – profi és tehetséges amatőr – fotósok számára.

  1. A pályázat témája a víz, minden, ami ezzel kapcsolatos.
  2. A pályázók két kategóriában nevezhetnek:
    hagyományos technikával készített fotók (HT)
    számítógéppel módosított felvételek (SZT)
  3. Egy pályázó maximum 10 db papírképet küldhet be tetszőleges méretben (de minimum 10*15). A zsűrizés után az elfogadott és a kiállításon bemutatandó fotókból kérünk 1-1 db, minimum 21*30 cm-es nagyítást.
  4. Az alkotásokat semmilyen hordozóanyagra nem kell felragasztani. Minden kép hátulján, a bal felső sarokban (elsősorban felragasztott etikett címkén) szerepeljen olvashatóan: a kép sorszáma, címe, a kategória rövidítése, a pályázó neve, címe, telefonszáma, e-mail-címe.
  5. A fotók mellett egy külön lapon kérjük feltűntetni a beküldő nevét, címét, elérhetőségét és kérjük, sorolják fel ugyanitt a pályázatra benyújtott képek címeit is.
  6. A nevezési díj pályázónként (függetlenül a beküldött pályamunkák számától) 600 Ft, melyet teljes egészében a kiállítás megrendezésére fordítja a klub. A nevezés a Mecseki Fotóklub tagjainak ingyenes. A díjat belföldi postautalványon, vagy készpénzátutalási megbízáson kérjük postázni. Ez utóbbi e-mail-ben, vagy keddenként 18.30-20.00 óra között személyesen kérhető.
  7. Pályázati naptár
      Beérkezési határidő, zsűrizés: 2005. október 11. Beküldhető postán, vagy leadható személyesen, munkanapokon 8-16 óráig a Civil Közösségek Háza irodájában (Pécs, Szt. István tér 17.) keddenként 18.30-20.00 óra között a klub helyiségében.
    • A kiállítás megnyitója: 2005. október 25. 18:30
    • A tárlat megtekinthető: 2005. november 25-ig hétköznapokon 8-18 óra között, illetve keddenként 8 – 20 óráig.
    • A fotók visszaküldésének határideje: 2005. december 31.
Elérhetőségeink: Mecseki Fotóklub, 7624 Pécs, Szent István tér 17.
info@mecsekifotoklub.hu

Mindenkinek jó fényt és sikeres fotózást kíván az elnökség!