Vezeték nélküli projektor a Lenovo kínálatában

0

A Lenovo ThinkVision C400-as projektor bármilyen kiegészítő eszköz nélkül képes vezeték nélküli vetítésre az IEEE 802.11b/g integrált hálózati vezérlőnek köszönhetően. A kivetítő a professzionális felhasználás követelményeinek is eleget tevő 2650 ANSI lumenes fényteljesítményű. Az izzó élettartama 2000 üzemóra.
A vetített kép felbontása 1024×768 pixeles, de támogatja az SVGA, XGA és SXGA képek megjelenítését is. Kontrasztaránya 1200:1.

A különleges projektor ára 2500 amerikai dollár lesz.



Sajtóközlemény:

Megjelent a Lenovo ThinkVision C400 vezeték nélküli projektora

Research Triangle Park, 2005. október 18. – A Lenovo ma jelentette be a ThinkVision C400 Wireless Projektor megjelenését, amellyel a felhasználók 802.11b/g integrált, vezeték nélküli kapcsolat és az USB csatlakozó segítségével vezeték nélkül vetíthetnek, bármilyen kiegészítő eszköz – külső vezeték nélküli adapter, audio- vagy videókábel – használata nélkül.

A ThinkVision C400 Wireless projektor jelentős előrelépés azon az úton, amely a vezetékmentes számítógépek és perifériák világába vezet. Az előadók három egyszerű lépés után már használhatják is a vetítőt a titkosított vezetékmentes kapcsolaton keresztül.

Ha több felhasználó egymást követően tart bemutatót, a ThinkVision C400 Wireless Projector vezeték nélkül is zökkenőmentes váltást biztosít – egyetlen mozdulat a távirányítón, és máris a következő előadóé a vászon. ThinkPad notebookról történő vetítés esetén a kivetítő használatát még egyszerűbbé teszi, hogy az Fn+F7 billentyűkombináció lenyomásával a készülék automatikusan elindítja a Lenovo Presentation Director elnevezésű szoftvert, amely a projektor beállításainak kezelésére szolgál.

A ThinkVision C400 Wireless projektor használatával az előadó megszabadul a fölösleges gondoktól – melyik kábelt hova kell csatlakoztatni, kompatibilis-e a készülék a notebook-kal – és nyugodtan koncentrálhat arra, hogy mondanivalója meggyőzően hasson, anélkül, hogy a technikai részletek elvonnák figyelmét.

„A üzleti prezentációk előadóinak kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy azzal vesződjenek, melyik audio-, illetve videókábelt hova csatlakoztassák a notebook-on” – mondta Bob Galush, a Lenovo termékmarketinggel foglalkozó alelnöke. „Számtalan ügyfeleknek tartott prezentáción vettem már részt, magam is több ilyet tartottam, ezért tudom, hogy mennyire nagy dolog, ha az előadó csak besétál a terembe és már kezdődhet is a bemutató mindenféle technikai probléma nélkül, legfeljebb a prezentáció anyagát tartalmazó pendrive-ot kell beillesztenie az USB-csatlakozóba.”

A 2650 lumen fényerejű C400 Wireless projektor kb. 3,4 kg-os súlyával egy ragyogó, kompakt, a szolgáltatások gazdag választékát kínáló kivetítő, amely nagyszerűen használható előadó- és osztálytermekben, de akár konferenciatermek mennyezetén is elhelyezhető. Az integrált vezeték nélküli működéshez szükséges tulajdonságok mellett a C400 Wireless projektoron valamennyi hagyományos kábelcsatlakozás megtalálható, így a felhasználók maguk dönthetik el, hogy a készüléket milyen üzemmódban működtetik.

A HDTV-kompatibilitás és a vezeték nélküli csatlakoztatás lehetősége révén a ThinkVision C400 Wireless projektor az irodákban és a tárgyalókban olyan funkciók széles körét képes ellátni, mint amilyen pl. a streaming videó. A készülék ezenkívül a ragyogó színeket előállító DLP technológiával, XGA képfelbontással és „kép a képben” funkcióval rendelkezik, amelynek segítségével több bemeneti forrás képe egyszerre jeleníthető meg.

A ThinkVision C400 Wireless projektor tartozéka a hordtáska és a lézeres mutatópálcával rendelkező távirányító. A projektorra hároméves jótállás érvényes.

Beszerezhetőség
A ThinkVision C400 Wireless projektor a Lenovo üzleti partnerein keresztül szerezhető be.