Megjelent a Sony Ericsson K850 Cyber-shot

0

Jó ideje keringtek már pletykák és félhivatalos termékfotók a Sony Ericsson legújabb Cyber-shot telefonjáról a K850-ről. A cég most hivatalosan is bejelentette a terméket, amely a mai kor igényeinek megfelelő mobil szolgáltatásokat, kecses külalakkal és egy 5 megapixel felbontású kamerával vegyíti.

A háromsávos HSDPA és négysávos EDGE telefon 2,2” képátlójú, QVGA felbontású TFT kijelzőt kapott, melynek külső felülete karcolásálló. Automata élességállítással, 16x digitális zoomal és xenon vakuval is ellátták, a képminőséget pedig a fejlesztő BestPic és Photo Fix szolgáltatása javítja. A rögzített álló és mozgóképek a készülék 40 MB-os belső memóriájában, vagy M2/microSD memóriakártyán tárolhatók, melyből egy 256 MB-os (M2) jár a készülékhez.

A videó és fényképezőgép funkción kívül a K850 Cyber-shot támogatja a Microsoft Exchange ActiveSync, Podcasting és a PlayNow szolgáltatásokat, valamint a Push e-mail lehetőséget. Elláták webböngészővel, média lejátszóval, FM rádióval és hangfelvevővel. Támogatja az MMS, SMS, WAP 2.0 XHTML, Java szabványokat, valamint a Bluetooth, infra és USB kommunikációt. GSM beszélgetési ideje 9, készenléti ideje 400 óra.

A Sony Ericsson K850 Cyber-shot bársonykék és foszforzöld díszítéssel jelenik meg 2007 végén.