Fotópályázat a Tisza-tóról

0

Közönségszavazatok alapján fognak díjakat kiosztani az I. Tisza-tavi fotópályázaton, melyre bárki nevezhet. A nevezéseket szeptember 9-ig lehet elküldeni.
Fődíj egy kétszemélyes abádszalóki hétvége.

Sajtóközlemény:

I. Tisza-tavi Fotópályázat

A Tisza-tó Turisztikai Portál meghirdeti az I. Tisza- tavi Fotópályázatot, melynek támája – mi más is lehetne – a Tisza-tó. Olyan képeket várunk, amelyek túlmutatnak az egyszerű „turista képeken” és ennek a valóban sokarcú tájnak mutatják be a néhol romantikus, néhol megdöbbentő de minden esetben érdekes és lenyűgöző oldalait. Gyakorlatilag nincs is más megkötés, csak hogy a kép kapcsolódjon a Tisza-tóhoz.

Szabályzat

A részvétel feltétele
A pályázaton bárki részt vehet.

A pályázat időtartama
A képeket 2007. augusztus 1-től, 2007. szeptember 9-ig lehet beküldeni.

A képek feltöltése
A képeket a Tisza-tavi Galéria (galeria.tisza-to.hu) oldalán kell feltölteni a „Fotópályázatok” kategória „2007” albumába. A feltöltés módja a Galéria „Hogyan töltsem fel a képeimet?” menüpontja alatt olvasható el.

A képek automatikausan megjelennek a galériában, azonban a szervező fentartja magának a jogot, hogy bizonyos képeket eltávolítson az oldalról.

Kizárásra kerülnek azok a fotók, amelyek:

  • sértik a jó ízlést, esetleg bántóak,
  • nyilvánvalóan nem saját alkotások,
  • nem kapcsolódnak a pályázat témájához.

A képekre vontakozó feltételek
A fotók feltöltése során a pályázó a regisztrációval egyidejűleg elfogadja a játék szabályzatát és kijelenti, hogy a fotó kizárólag a saját tulajdonát képezi, továbbá a fotón szereplő személyek engedélyének a birtokában van.

A pályázat kiírójának jogában áll a feltöltött képeket a Tisza-tó Turisztikai Portálon és aloldalain ill. nyilvános kiállításon bemutatni a szerző nevének a feltüntetésével.

A képek értékelése
A képeket a Tisza-tavi Galéria látogatói értékelhetik az oldalon leadott szavazataikkal. Pontszámegyenlőség esetén a megtekintések száma dönt. Ha ez is egyenlő, akkor a korábban feltöltött kép megelőzi a később feltöltöttet.

A nyeremények
1. díj: 1 db 2 személyes hétvége az abádszalóki Füzes Camping – Panzió és Strandfürdőben*
2. díj: 1 db D-Link Router
3. díj: 1 db 256 MB pen drive

* A nyereményre vonatkozó feltételek:

  • Igénybe vehető 2007. dec. 31-ig.
  • Átruházható.
  • Két éjszakát foglal magába étkezés nélkül, de meghosszabítható 50% kedvezménnyel.
  • Készpénzre nem váltható át.
  • Utazás előtt időpontegyeztetés szükséges.

A végső sorrendet a 2007. szeptember 24-én pontosan 0 órakor kialakult sorrend határozza meg.

A nyerteseket e-mailban 2007. szeptember 24-én értesítjük.

A nyeremények átvétele
A nyeremények átadására postai úton kerül sor. A regisztrációnál megadott e-mail címről az info@tiszato.hu-ra elküldött postai címre küldjük a nyereményeket.

Általános rendelkezések
Minden pályázó több képpel is nevezhet.

Mind eredeti, mind utólagosan feldolgozott (pl. PhotoShoppal) képpel lehet nevezni.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Az eredetiséget illető vita esetén, a verseny tisztasága érdekében a díjazottaktól az eredmény kihirdetése előtt elkérjük az eredeti képfájlt (feldolgozatlan fotó esetén az eredeti felvételt, melyen az EXIF-információk is szerepelnek, feldolgozott képek esetén pedig a tömörítetlen fájlt (xcf, psd stb.)

Formai, technikai követelmények
File típus: jpeg
Maximális méret: 1 Mbyte

A fotópályázat kiírója:
Tisza-tó Turisztikai Portál (e-mail: info@tiszato.hu)