Nikon Coolpix S570 és S640

0

A Nikon két új belépőszintű fényképezőgépet jelentett be, a 12 Mpixeles S570 és S640 modelleket. Mindkét fényképezőgép 5×-ös zoomátfogású objektívvel rendelkezik.

Az új modellekről exkluzív cikkünkben számolunk be részletesen.

A Nikon Coolpix S570 és S640 főbb jellemzői:

  • CCD: 12 Mpixel, 1/2,3″
    • S570: ISO80-3200 érzékenység
    • S640: ISO100-6400 érzékenység
  • Objektív: 5x-ös zoomátfogás, 28-140 mm ekv. gyújtótávolság, f/2,7-6,6 fényerő, 2 cm makró közelpont
  • S640: optikai stabilizátor
  • átnézeti kereső nincs
  • LCD: 2,7″ 230e pixel
  • 640×480 pixeles videórögzítés
  • automatikus élességállítás, arcfelismerés
  • 45 MB belső memória, SD/SDHC kártyahely
  • Li-ion akkumulátor
  • Hi-Speed USB2.0 csatlakozás

A részletes specifikációkat tartalmazó adatlapjaink linkjei hírünk alatt találhatók.

Nikon Coolpix S570

Nikon Coolpix S640

Nikon Coolpix S570

Nikon Coolpix S640

Nikon Coolpix S570

Nikon Coolpix S640

Nikon Coolpix S570

Nikon Coolpix S640

Sajtóközlemény:

Új technológia forradalmasítja a Nikon COOLPIX sorozatot
Kivetítő, multi-funkciós érintőképernyő, sebesség és stílus a kompakt fényképezőgépeket tartalmazó termékcsaládban

Amszterdam, Hollandia, 2009. augusztus 4. – Ön lehet akár a kütyük megszállottja, akár egy kompakt-rajongó – az új COOLPIX sorozat mindenkinek tartogat valamit. A COOLPIX S640 a COOLPIX család leggyorsabb gépe, amellyel soha nem fogja elszalasztani a kínálkozó lehetőségeket. A COOLPIX S570 a stílus bajnoka, amelyet arra terveztek, hogy egy kezdő fotós is kiváló képeket készíthessen vele. Mind a négy új modell NIKKOR objektívvel rendelkezik, tartalmazza az EXPEED digitális képfeldolgozást, valamint legendás Nikon funkciókkal garantálja a lélegzetelállító képek készítését.

Mark Pekelharing, a Nikon Europe B.V. fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „Izgatottan várjuk az innovatív, új COOLPIX kollekció bemutatkozását, és úgy érezzük, hogy mindenkinek tudunk ajánlani egy kedvére való fényképezőgépet. A multi-funkciós érintőkijelzős és kivetítős megoldásaink bizonyára elkápráztatják majd a közönséget, ám végeredményben minden modellünk fejlett funkciókat kínál, Nikon minőségű képek készítésére képes, és méltó tagja a kiterjedt termékcsaládnak.”

COOLPIX S640 – a világ leggyorsabb COOLPIX fényképezőgépe
A COOLPIX S640 a termékcsalád leggyorsabb gépe. Hihetetlenül gyors és ugyanilyen egyszerűen használható, így a megörökíteni kívánt pillanatok mostantól biztosan nem illanhatnak el. A kompakt piacon legrövidebbnek számító indítási idő1 mellett a COOLPIX S640 az automatikus élességállítást is olyan gyorsan végzi, mint egy D-SLR2, ezért felhasználói egy pillanat alatt készíthetnek éles, tiszta képeket. Amíg más kompakt gépeknek hosszabb ideig tart az élesség beállítása, a COOLPIX S640 szinte azonnal fényképez, így ön azt örökítheti meg, amit abban a pillanatban lát. Ezen felül gyenge fényben is tiszta képeket fotózhat, és nem kell vakut használnia, köszönhetően a modell ISO 6400 funkciójának. A karcsú kialakítás és a különféle színváltozatok (fekete, fehér és ezüst) révén a COOLPIX S640 eleganciát és teljesítményt kínál. A 12 megapixeles felbontással, nagy látószögű 5x NIKKOR zoom objektívvel 6,86 centiméteres LCD-monitorral rendelkező fényképezőgép jó reagálású és megbízható – arról nem is beszélve, hogy sebessége páratlan a kompakt gépek piacán. A 2009.július 10-én a 28mm-es optikával és rázkódáscsökkentéssel l rendelkező kompakt fényképezőgép között (a Nikon Coorporation kutatása alapján
Az automatikus élességállítás sebessége a Nikon D40-éhez mérhető

COOLPIX S570 – elegáns egyszerűség a divat híveinek
Az elegánsan stílusos, egyszerű, új COOLPIX S570-nel még a kezdő fotósok is megörökíthetik a különleges pillanatokat. Ez a gép tökéletes választás bulikhoz, éjszakai szórakozáshoz, vakációhoz stb. Rendkívül könnyen használható: csak nyomja meg az exponálógombot, és a COOLPIX S570 a képen látható arcok távolsága, fényessége és pozíciója alapján automatikusan kiválasztja a megfelelő módot. A 6,86 cm-es LCD-monitorral, nagy látószögű 5x zoom NIKKOR objektívvel és teljes képméret esetén is ISO 3200 érzékenységgel rendelkező gép figyelemre méltó funkciókat kínál kedvező áron. A rózsaszín, vörös, kék, fekete és ezüst változattal is rendelkező COOLPIX S570 felbontása 12 megapixel, karcsú és elegáns kialakítással büszkélkedik, összességében egy praktikus, mégis divatos fényképezőgép. A COOLPIX S570 rendelkezik az Intelligens portré rendszerrel is, amely „vörös szőnyeges” mosolyú portrékat garantál vadonatúj Pislogásmentesítés funkciója révén. Ilyenkor a fényképezőgép automatikusan két képet készít egymás után, amikor a modell mosolyog, és közülük azt menti, amelyiken a szeme nyitva van. A sztárfotók készítését segíti elő a retusálás lehetősége is: a fotós „kisimíthatja” a portréalany arcát a beépített Bőrlágyítás funkcióval, amely eltünteti a bőr tökéletlenségeit.

my Picturetown
Egyszerűen és biztonságosan tárolhatja képeit a Nikon my Picturetown ingyenes online digitális képtároló és -megosztó szolgáltatásával. Könnyedén megoszthatja képeit barátaival, illetve online gyűjteményekbe rendezheti a megörökített kedves emlékeket. A 2 GB ingyen tárhelyen több ezer képet tárolhat, és ha még több helyre van szüksége, akkor bármikor frissítheti tagságát Gold szintre.