Nikon Coolpix S70

0

A Nikon Coolpix S70 legérdekesebb tulajdonsága a 3,5″ méretű OLED kijelzője, mely ráadásul érintésérzékeny. A képernyőn keresztül kezelhető gép 12 Mpixeles CCD-t és 5×-ös zoomátfogású rejtett objektívet kapott.

Az új modellekről exkluzív cikkünkben számolunk be részletesen.

A Nikon Coolpix S70 főbb jellemzői:

 • CCD: 12 Mpixel, 1/2,3″
 • ISO80-2000 érzékenység, max. 3 Mpixelen ISO3200 és ISO6400 is
 • Objektív: rejtett kialakítású, 5x-ös zoomátfogású, 28-140 mm ekv. gyújtótávolság, f/3,9-5,8 fényerő, 3 cm makró közelpont
 • optikai stabilizátor
 • átnézeti kereső nincs
 • LCD: 3,5″ 288e pixel, OLED érintőképernyő
 • 1280×720 pixeles videórögzítés
 • automatikus élességállítás, arcfelismerés
 • 20 MB belső memória, SD/SDHC kártyahely
 • Li-ion akkumulátor
 • Hi-Speed USB2.0 csatlakozás

A részletes specifikációt adatlapunk tartalmazza, melynek linkje hírünk alatt található.

Sajtóközlemény:

Új technológia forradalmasítja a Nikon COOLPIX sorozatot
Kivetítő, multi-funkciós érintőképernyő, sebesség és stílus a kompakt fényképezőgépeket tartalmazó termékcsaládban

Amszterdam, Hollandia, 2009. augusztus 4. – A Nikon Europe a kompakt digitális fényképezőgépeket tartalmazó COOLPIX termékcsalád új sorozatában, más modellek mellett, bejelentette az innovatív sorozatában található multifunkciós OLED- érintőképernyővel is rendelkező készülékét.

Ön lehet akár a kütyük megszállottja, akár egy kompakt-rajongó – az új COOLPIX sorozat mindenkinek tartogat valamit. A COOLPIX S70-nek innovatív, 8,89 centiméteres multi-funkciós OLED- érintőkijelzője van, és képes HD videók rögzítésére. Mind a négy új modell NIKKOR objektívvel rendelkezik, tartalmazza az EXPEED digitális képfeldolgozást, valamint legendás Nikon funkciókkal garantálja a lélegzetelállító képek készítését.

Mark Pekelharing, a Nikon Europe B.V. fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: „Izgatottan várjuk az innovatív, új COOLPIX kollekció bemutatkozását, és úgy érezzük, hogy mindenkinek tudunk ajánlani egy kedvére való fényképezőgépet. A multi-funkciós érintőkijelzős és kivetítős megoldásaink bizonyára elkápráztatják majd a közönséget, ám végeredményben minden modellünk fejlett funkciókat kínál, Nikon minőségű képek készítésére képes, és méltó tagja a kiterjedt termékcsaládnak.”

COOLPIX S70 – innovatív Organic EL érintőképernyős technológia
Az innovatív, multi-funkciós érintőképernyővel ellátott, elegáns megjelenésű COOLPIX S70 tervezésekor a könnyű használhatóság volt a fő szempont. A kiváló minőségű, 8,89 cm-es érintőképernyőn többféleképpen megfoghatók, húzhatók és lapozhatók a fényképek. Ez az új, feljövőben lévő technológia első megvalósítása egy Nikon fényképezőgépben. A fényképezőgép funkciói között megtalálható az Érintéses kioldó is. Egyszerűen érintse meg a kép kívánt területét: a fényképezőgép automatikusan beállítja az élességet, és elkészíti a felvételt. A divatos, retró bőrhatású külső borítás mellett a kiváló minőségű OLED-monitor is tükrözi a modell remek teljesítményét. A 12,1 megapixeles felbontás, a nagy látószögű 5x zoom NIKKOR objektív, valamint az időjárási körülményektől függetlenül tisztán és jól látható kijelző garantálják az egyszerű használhatóságot.

Szintén a kiváló teljesítményt erősíti a minőségi HD videofelvételi funkció: a különleges pillanatokat videón is megragadhatja. Emellett a képek gyors és egyszerű „átlapozásának” lehetősége a COOLPIX S70 modellt ideális választássá teszi mindazok számára, akik a fotós technikai megoldások élvonala iránt érdeklődnek.

my Picturetown
Egyszerűen és biztonságosan tárolhatja képeit a Nikon my Picturetown ingyenes online digitális képtároló és -megosztó szolgáltatásával. Könnyedén megoszthatja képeit barátaival, illetve online gyűjteményekbe rendezheti a megörökített kedves emlékeket. A 2 GB ingyen tárhelyen több ezer képet tárolhat, és ha még több helyre van szüksége, akkor bármikor frissítheti tagságát Gold szintre.