Indul a Panasonic nyári fotópályázata

0

A Panasonic egész nyáron át tartó fotópályázatot hirdet, melyre havonta egy-egy témakörben lehet nevezni. Minden hónap végén, az adott téma lezárása után nyertest hirdetnek, akinek a nyereménye egy Panasonic Lumix DMC-TZ20 utazózoom fényképezőgép.

Nevezni 14 év felett, Panasonic fényképezőgéppel készült fotóval, elektronikus feltöltéssel lehet.

A júniusi témakör: a természet és az ember csodái.
Feltöltési határidő: 2011. június 30. 18:00 (CEST).

Részletek
Tegyük együtt felejthetetlenné az idei nyarat egy közös játékkal! Júniustól szeptemberig tartó fotópályázatunkban havonta egy-egy témában várjuk a legemlékezetesebb, legviccesebb, legszínpompásabb eseményekről, vagy épp a legnagyobb buliról készült fényképeiteket!
A fotópályázaton 14 éven felüli magyar magánszemélyek vehetnek részt.
A részvétel díjmentes.
A pályázatban való részvételhez a pályázóknak fel kell tölteniük Panasonic fényképezőgéppel készített digitális fotóikat a Panasonic fotópályázat Facebook alkalmazásába az alábbi témákban:
Június: A nyár legszínpompásabb pillanata
Július: A nyár legviccesebb pillanata
Augusztus: A nyár legnagyobb bulija
Szeptember: A nyár legjobb szabadtéri pillanata

A nyeremény
Utazz! Kattints! Klikkelj!
Hozd haza az élményt!
Nyerj havonta egy Lumix DMC-TZ20 fényképezőgépet!
Az új LUMIX TZ20 kamera egy igazi, minden igényt kielégítő útitársa lehet, legyen szó akár fénykép, akár filmfelvételről. Ez a kompakt méretű készülék 16x-os optikai zoomos nagy átfogású Leica objektívvel és a beépített GPS vevővel az ideális fényképezőgép azok számára, akik szeretnek utazni és nem akarnak lemaradni egyetlen felvételről sem.
A gyönyörű fényképek mellett a TZ20 nagyfelbontású, 1920×1080 50i (PAL) Full-HD video rögzítésére is alkalmas. A készülék tetején található dedikált videó gombnak köszönhetően a felhasználó azonnal elindíthatja a filmfelvételt.