Hamarits Fotóstúdió

0

Az előző helyszíntől csak egy ugrás volt a szomszéd utcában lévő Hamarits stúdió, mely a Kálvin térhez közeli Erkel utca egy nagyobb lakásában kapott helyet. Igényesen felújított, modern műterem, a ZabrArthoz hasonlóan magas, 5-6 méteres belmagasságú, tágas műteremrésszel és galériával, mely akár extra perspektívapontként is szolgálhat ha a megszokottól eltérő nézőpont a cél.

Egyedi pihenő
Egyedi pihenő
A kis konyhaként és pihenőként is funkcionáló előtér egyedi atmoszférájú és elrendezésű, látszik, hogy a tulajdonosok nem csak a fotózás, de a belsőépítészet felé is nyitottak.
Ennek a szépségnek most nem osztottak lapot...mármint a gépnek.
Ennek a szépségnek most nem osztottak lapot…mármint a gépnek.
BUD_9832 Na, de a lényeg! Itt sikerült pont egy fehérneműs modellfotózás kellős közepébe csöppennem. 10-15-en kattogtattak éppen, szépen meg is töltve a rendelkezésükre álló fotósteret. Szemben egy baldachinos kompozícióban pilledő modell. Szimpatikus vonás volt, hogy egy instruktor folyamatos tanácsokkal látta el a fotósokat, nem csak öncélú – majd csak sikerül valahogy – kattintgatás zajlott. BUD_9830 A modern műtermi vakujaik slave módban üzemeltek, így határozott kérésükre hanyagolnom kellett odabent a saját kisvakumat. A világítást ember méretű oktobox is segítette.
Látvány a galériáról
Látvány a galériáról