Fotókönyv pályázat a CEWE-nél

0

A CEWE fotókönyvpályázatot hirdet, amelyre folyamatosan várják a nevezéseket. Feltétel, hogy csak 6 hétnél nem régebbi fotókönyvvel lehet nevezni.

A minden bizonnyal a fotókönyvkészítést promotáló pályázat első díja 50.000 Ft értékű vásárlási utalvány és egy 8″-os tablet. Ezen felül havonta 15.000 Ft értékű fotókönyv utalvánnyal jutalmazzák a legügyesebb alkotókat.

Sajtóközlemény:

Fotókönyv pályázatot hirdet a CEWE Magyarország

Budapest, 2015. március 5. – A hazánkban most debütáló és több ezer feltöltésre számító CEWE FOTÓKÖNYV pályázat online galériája nem csak elismerést jelent az alkotóknak, hanem az ötletek tárházát is az érdeklődőknek.

A témaválasztást, a kreatív kialakítást, de a képek minőségét, és a CEWE Fotóvilág szoftverben rejlő lehetőségek kihasználását is értékeli a szakmai zsűri az egészen jövő februárig tartó CEWE FOTÓKÖNYV pályázaton, melyre folyamatosan várják a pályaműveket. Aktuálisan mindig a 6 hétnél nem régebben megrendelt CEWE FOTÓKÖNYVEKKEL lehet részt venni a megmérettetésen. Egy pályázó akár 5 alkotással is indulhat az esztendő során. Ráadásul az értékes főnyeremények – nagy értékű tabletek és fotókönyv kuponok – mellett havi győzteseket is hirdetnek.

„Ezzel a pályázattal szeretnénk elismerésünket kifejezni mindazoknak, akik készítettek már CEWE FOTÓKÖNYVET, hiszen ők tudják igazán, hogy mennyi energiát és kreativitást fektettek abba, hogy aztán ők és szeretteik örömmel lapozhassák emlékeiket. Ugyanakkor nem titkolt célunk az is, hogy bővítsük a mindenki számára elérhető és megvalósítható mintakönyvek repertoárját. Hiszen akár a feldolgozott témákat, akár a szerkesztést tekintve a már kivitelezett ötletekből sok jó gondolatot, tippet lehet meríteni” – emelte ki Szekeres Eszter, a CEWE Magyarország Kft. marketing koordinátora.

Az érdeklődőknek nincs más dolguk, mint a pályázati felületen a megrendelés során kapott megrendelésszám megadásával benevezni és így lapozhatóvá tenni CEWE FOTÓKÖNYVÜKET. Ezek digitális, lapozható formában történő megosztása egyébként a Facebookon már korábban is biztosítva volt a megrendelők számára. A várakozások szerint a zsűri sok ezer alkotás közül választja majd ki a legjobbakat a hazánkban most először meghirdetett – de például Németországban, Lengyelországban és Szlovákiában már népszerű – verseny végén.

„A közönség számára is biztosított a véleményalkotás: a feltöltött könyveket értékelni és kommentelni is lehet, a csillaggal jelölt, népszerűbb művek előbbre kerülnek a galériában. A pályázatot saját, illetve fotókidolgozó oldalainkon, a Facebookon, hírleveleinkben és a sajtóban is folyamatosan kommunikáljuk” – tette hozzá Szekeres Eszter.

CEWE FOTÓKÖNYV pályázat 2015

Magyarország legszebb CEWE FOTÓKÖNYVÉT keressük!

Időtartam 2015.02.20 – 2016.02.15
Növelje nyerési esélyeit és pályázzon több, akár 5 könyvvel is a nyereményekért! Havonta a hónap könyvét is kisorsoljuk, de a fődíjakra természetesen a korábban már havidíjat nyert pályázók is esélyesek!
Legyen kreatív és mutassa meg mindenkinek alkotásait!
Az első hónap nyertes pályázata 2015.04.10-én kerül kihirdetésre!

A PÁLYÁZATRÓL
Éppen végzett egy CEWE FOTÓKÖNV összeállításával, és alig várja, hogy kézben tarthassa? Mutassa meg másoknak is! Családi emlékek, utazás, egy fotós kirándulás vagy a kedvenc háziállata a téma? Pályázatunkra akár 5 db CEWE FOTÓKÖNYVVEL is nevezhet! A zsűri egyaránt értékeli majd a témaválasztást, a kreatív kialakítást, de a képek minőségét és a szoftverben rejlő lehetőségek kihasználását is.

ILYEN EGYSZERŰ A RÉSZVÉTEL
Egy érvényes e-mail cím és egy 6 hétnél nem régebbi CEWE FOTÓKÖNYV megrendelés már elég is ahhoz, hogy az Ön könyve is esélyes legyen a nyeremények valamelyikére!

INSPIRÁCIÓ / GALÉRIA
Nézzen körül pályázatunk Galériájában és fedezze fel, mások hogyan használják a CEWE FOTÓVILÁG szoftver által nyújtott lehetőségeket, hiszen ahány CEWE FOTÓKÖNYV, annyi emlék, téma és személyes varázslat tárul elénk oldalról oldalra.Merüljön el a szebbnél szebb könyvekben, hogy ihletet kapjon egy (újabb) CEWE FOTÓKÖNYV elkészítéséhez. Hátterek, keretek, clip-artok – a CEWE szoftver számtalan lehetőséget kínál arra, hogy képeit a megfelelő környezetbe való helyezéssel még hangsúlyosabbá tegye.

ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK
Nagyszerű nyeremények várnak Önre!
A havi győzteseket a CEWE 15 000 Ft értékű CEWE FOTÓKÖNYV utalvánnyal, a végső győzteseket (1-10. helyezet) pedig szintén CEWE FOTÓKÖNYV utalvánnyal, ill. a NOTEBOOK.hu által felajánlott tárgynyereményekkel díjazza.
1.díj: SAMSUNG Galaxy Tab4 & 50 000 Ft értékű CEWE utalvány

A ZSŰRI
A zsűri tagjai napról napra állítanak össze CEWE FOTÓKÖNYVEKET, nem csak mint a CEWE régi alkalmazottai, de magánemberként is.
Ismerik a szoftver és a CEWE FOTÓKÖNYVEK szerkesztésének legtöbb csínját-bínját, a benne rejlő lehetőségeket, és örömmel vállalták, hogy a beérkező pályázatokat is folyamatosan lapozgatják majd. Nagy adag kíváncsiság is társul ehhez a feladathoz, hiszen azzal, hogy Önök megosztják velünk CEWE FOTÓKÖNYVEIKET, életük legszemélyesebb pillanataiba engednek számukra bepillantást.
A nyertesek kiválasztása több szemponton múlik majd, van, aki a fotókat nézi kritikus szemmel, van, aki inkább a témaválasztást, vagy a könyv felépítését tartja majd fontosabbnak. Játsszon velünk Ön is, hiszen lehet, hogy pont az ÖN élete lesz a mi nyertes CEWE FOTÓKÖNYVÜNK?!

NEVEZZEN MOST: http://www.cewe-community.com/palyazat/
Ossza meg legszebb emlékeit velünk is!

A nevezéshez elő kell készítenie 2 x 6 jegyű megrendelésszámát, amelyet a CEWE FOTÓKÖNYV megrendeléséről szóló visszaigazoló e-mailben talál ill. meg kell adnia e-mail címét, amelyről a (nevezés időpontjában 6 hétnél nem régebbi) megrendelést elküldte.

Nevezése után egy megerősítő linket tartalmazó e-mailt küldünk Önnek.

CEWE FOTÓKÖNYVE moderátorok jóváhagyása után kerül a galériába, így annak megtekintéséhez kérjük, később nézzen majd vissza!

Amint könyve megjelent a galériában, Ön máris esélyessé vált a számtalan főnyeremény, vagy a havi nyeremény valamelyikére!

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT
1)A pályázaton kizárólag szoftverrel, a CEWE oldalain vagy közvetlen eladáshelyen megrendelt CEWE FOTÓKÖNYVEK vehetnek részt. A pályázatra csak a -nevezéshez képest- 6 héten belül megrendelt CEWE FOTÓKÖNYVEKET lehet benevezni.
2) A pályázó csakis nagykorú személy lehet, aki részvétele során köteles teljes nevét, és e-mail címét megadni.
3) A pályázat ideje alatt havi és végső győztesek kerülnek kiválasztásra. A végső győztes nem feltétlenül egyike a korábbi havi győzteseknek, minden pályamű közül kerül a zsűri által kiválasztásra.
4) A havi győzteseket a CEWE 15 000 FT értékű CEWE FOTÓKÖNYV utalvánnyal, a végső győzteseket pedig szintén CEWE FOTÓKÖNYV utalvánnyal, ill. a NOTEBOOK.hu által felajánlott tárgynyereményekkel díjazza. A nyeremények készpénzre nem válthatóak. A győzteseket e-mailben értesítjük, valamint az oldalon is kihirdetésre kerülnek.
5) A pályázók legfeljebb 5, saját készítésű CEWE FOTÓKÖNYVVEL pályázhatnak. A pályaművek felett a pályázónak teljes szerzői és felhasználói joggal kel rendelkeznie. A könyvek témája nem sértheti sem a származási ország, sem az Európai Unió jogait, sem a képen ábrázolt személyek erkölcsi jogait. A CEWE FOTÓKÖNYVEK megrendelési ideje nem lehet 6 hétnél távolabbi. A CEWE FOTÓKÖNYVEK ill. a hozzájuk tartozó leírások a személyes felhasználói fiókban módosíthatók.
6) A pályaművek végső beküldési határideje ahttp://www.cewe-community.com/palyazat oldalon található. CEWE fenntartja a határidők módosításának jogát, és jogosult a pályázatot bármikor, a résztvevők értesítése nélkül leállítani.
7) A törvénytelen, erőszakos, rasszista vagy pornográf tartalmú, ill. a pályázatot valamilyen módon befolyásolni tudó beküldéseket a CEWE jogosult azonnali hatállyal, indoklás nélkül kizárni a pályázatok közül.
8) A versenyen való részvétellel a játékos CEWÉT a feltöltött CEWE FOTÓKÖNYVEK fölött visszavonhatatlan örökös, de nem kizáró, jelenlegi és jövőbeni joggal ruházza fel, beleértve korlátozás nélkül az összes szerzői és tulajdonosi jogot. CEWE jogosult közzétenni, sokszorosítani, szétosztani, átszerkeszteni vagy más formában örökre használni a könyveket az egész világon, bármely médiában, bármilyen célra, bármilyen formában, bármely metódussal vagy eszközzel, amelyet eddig ismerünk vagy ezután fognak felfedezni.
Az átruházott jogok, korlátozás nélkül az alábbiakat tartalmazzák:
– kiállításokon vagy eladóhelyen történő való bemutatás,
– Interneten és szociális médiákban való bemutatás,
– harmadik fél által történő, sajtón keresztül történő publikáció
– CEWE tevékenységének bemutatásra 9) A fentieken túlmutató, szélesebb kereskedelmi célra történő felhasználás esetén a szerzővel való egyedi megállapodás szükséges.
10) A pályázaton történő részvétellel a résztvevő megerősíti, hogy ő a feltöltött CEWE FOTÓKÖNYV(EK) és az abban található képek készítője, és így korlátlan jogokkal bír a pályaművek használatát illetően. Résztvevő megerősíti továbbá, hogy a pályázatokkal kapcsolatban harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, különös tekintettel arra, hogy minden, a képeken ábrázolt személy tudatában van, és egyetért a fent megnevezett használati formákkal, és ezek nem sértik harmadik felek intellektuális tulajdonosi jogait. Bármely, harmadik fél által támasztott követelésért a pályázó felel, CEWE nem vonható felelősségre. Minden olyan kárért, amely az esetleges illetéktelen felhasználásból ered, a pályázó felel, CEWÉT nem terheli felelősség.
11) A CEWE alkalmazottai és családtagjai, valamint a pályázaton dolgozó vagy a pályázatban érintett egyéb személyek részvétele kizárt.
12) A résztvevő egyetért azzal, hogy neve szerzőként legyen feltüntetve.
13) A részvétel feltételei alapján a CEWE FOTÓKÖNYVEK közzétételéért sem pénzbeli, sem egyéb juttatás nem jár.
14) A pályázó, a CEWE felé, írásban történő jelzéssel bármikor visszavonhatja nevezését.
15) A CEWE FOTÓKÖNYVEK feltöltésével a résztvevő elfogadja ezen Részvételi Szabályzatot. A zsűri döntése végleges. Jogi vita kizárt.