Július végéig tart a Manfrotto karbon-korszak

0

A Manfrotto holnaptól július végéig 25%-kal olcsóbban kínálja a keresettebb karbonszálas állványait, vagyis a 190-es és 055-ös sorozatot. Az állványok a hazai képviselet partnerboltjaiban lesznek megvásárolhatók.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Manfrotto karbonszálas állványok akciója

A karbon vagy szénszálak 5–10 μm-nyi, főleg szénatomokból álló szálak. Több ezer ilyen szál együttesen alkotja a szénszálas csöveket. A karbon szálak számtalan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek: nagyon merevek, nagy a nyíró szilárdságuk, könnyűek, UV sugárzással, kémiai és hő behatolásokkal szemben ellenállóak, és kicsi a hőtágulásuk – ezek együttesen nagyon népszerű anyaggá teszik azokon a területeken, ahol kiemelkedő technológiai megoldásokra van szükség. A szénszálak legnagyobb mennyiségét az űrkutatás, a katonaság, a szélenergia-hasznosítás, a járműgyártás és a sportszergyártás használja fel.

A Manfrotto karbonszálas állványai rendkívüli stabilitásuk mellett kis súlyuknak köszönhetik népszerűségüket: természetfotózáskor, utazáskor felbecsülhetetlen, hogy a 9 kg teherbírású 055 állvány is csak 2 kg-ot nyom.

A Manfrottonál most a 2 legnépszerűbb állványcsalád, a 190-es és a 055 állvány karbonszálas változata is 25%kal kevesebbért kapható Július 30-ig.

A 190-es karbon állvány a kezdő és a pro fotósok igényeit is kielégíti: Kompakt és könnyen hordozható, ultra-sokoldalúan felállítható állvány a kreativitás szolgálatában.

Az 055 karbon állvány maximális stabilitást nyújt a legkönnyebb összetevőkből. Egy mesterdarab azoknak a fotósoknak, akik a legjobb állványt szeretnék, amit még szállítani is könnyű. 

A 190-es és a 055 állványok különlegessége a 90°os középoszlop mechanizmus, aminek a segítségével vízszintesen és függőlegesen is kihúzható a középoszlop, ami a kompozíció szempontjából sokoldalúvá teszi az állványt. A vízszintes és függőleges váltáshoz le sem kell venni a gépet az állványról.

Az új Quick Power Lock lábrögzítési mechanizmus megnöveli a stabilitást, elnyeli a vibrációkat, stabilizálja a kamerát minden körülmények között, ráadásul könnyedén, gyorsan felállítható az állvány. 

Az „Easy Link” csatlakozás lehetővé teszi, hogy a 055 fotóállványból hordozható stúdióvá váljon. Egyszerűen csatlakoztassunk egy kart LED lámpával, reflektorral vagy bármilyen más kiegészítővel, és a 055 máris átlépi a fotóállványok klasszikus használati korlátait.

Az akcióról és a termékekről további részletek a http://manfrottomagyarorszag.hu/index.php/karbon-allvany-akcio oldalon találhatóak. Az akció minden Manfrotto partnerboltban elérhető. A partnerboltokat keresse a manfrottomagyarorszag.hu/index.php/uzletek oldalon.