Új Hama fotóstáskák

0

Két új fotóstáska-család forgalmazását kezdte meg idehaza idén év elején a Hama. A vállon hordható táskák a cserélhető objektíves tükör nélküli (MILC), illetve a tükörreflexes (DSLR) fényképezőgépekhez alkalmas méretekben kaphatók.

A Hama MultiTrans modellek a gyors hozzáférhetőség jegyében készültek. Kialakításuk hasonlít az ügyeletes orvosok kézitáskájához, így a zippzáras megoldású táskák két mozdulattal nyithatók. Belső tároló rekesze kivehető, így mindennapos táskaként is használható. A párnázott belső rekesz a tépőzáras kivitelnek köszönhetően könnyedén átszervezhető.

Belső részében tabletnek is puha helyet alakítottak ki, de kis utazóállvány felfogatásának lehetőségéről is gondoskodtak a tervezők.

A hátsó széles pánt kihúzható fogantyús gurulós bőröndre való felszerelésre szolgál, míg az alsó részre rejtett vízálló huzat rossz időben biztosít időjárásállóságot.

A táska kézben vagy vállon is hordható, a vállpánt biztonságos felfogatását fém kapcsokkal oldották meg.

A termék háromféle méretben kapható, a Hama MultiTrans 140 táska ára 20 ezer Ft, a középső 170-es típusjelű változat 25 ezer Ft, a 200-as modell pedig 30 ezer Ft-ba kerül.

A Hama ProTour válltáskák az előzőekkel szemben ráhajtós kivitelűek, nyitásuk egy csat kioldásával kezdeményezhető. Az oldalsó, gumírozott zsebekkel is ellátott fotós válltáskák is rendelkeznek időjárásálló huzattal, illetve széles hátsó pánttal gurulós bőröndre felfogatáshoz.

A kényelmes hordást széles, jól párnázott és csúszásgátló feltéttel is ellátott, enyhén ívelt vállpánt biztosítja, a táskához felfogatást itt is fém kapcsok valósítják meg. Igény esetén a táska elejére utazóállvány fogatható fel.

A táska beltartalma a kivehető tárolórekesz és a belső, tépőzáras és párnázott térelválasztók segítségével könnyen átszervezhető, s akár mindennapos táskaként is használhatjuk.

A Hama ProTour modellek négyféle méretben készülnek, a Hama ProTour 140 válltáska 23 ezer Ft-ért, a ProTour 150 modell 28 ezer Ft-ért, a ProTour 160 táska 23 ezer Ft-ért, míg a legnagyobb ProTour 200 változat 40 ezer Ft-ért vásárolható meg.

Hama ProTour 140

Hama ProTour 140

Hama ProTour 140

Hama ProTour 140