I. Media Markt Fotópályázat

0

A Media Markt 1.000.000 Ft összdíjazású, a MAFOSZ (Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége) által is támogatott fotópályázatot hirdet, ahol „városi életkép”, illetve „természet” kategóriákban lehet részt venni.

I. Media Markt fotópályázat

Az I. helyezett 200.000 Ft értékű, a II. helyezett 100 000 Ft értékű ajándékutalványt nyer, amelyet a Media Markt áruházaiban egy kiválasztott fényképezőgépre vagy objektívre költhet a nyertes, míg a III. helyezett 50.000 Ft értékű, a fotoiskola.hu kínálatából szabadon választható fotótanfolyamon vehet részt. Az első három helyezésen kívül különdíjként 300.000 Ft összértékű Media Markt ajándékkártyát is odaítél a szakmai zsűri. A pályázatra 2016.08.20. éjfélig lehet nevezni a pályázat weboldalán.
Nevezni 18. életévüket betöltött személyeknek lehet. Minden nevező maximum négy fotót küldhet be pályaműként természet, vagy városi életképek kategóriában, a Játékszabályzatban definiáltak szerint. Csak a kép egész felületét érintő enyhe módosítások megengedettek (expozíció, tónusok, gradáció, színhőmérséklet, kontraszt, színtelítettség, árnyékok/csúcsfények, élesítés, zajszűrés). A kép egyes kijelölt részeinek módosítása, illetve retusálása (az „ecset” és a „bélyegző” eszköz használata) nem megengedett!

A zsűri tagjai:

  • Horváth Imre – a MAFOSZ elnöke
  • Mekli Zoltán – fotográfus
  • Erdély Gábor – fotográfus
  • Fekete Csaba – fotográfus
  • Balogh Zsolt – fotográfus
  • Jamrik Vilmos – fotosiskola.hu
  • valamint a Media Markt delegált képviselője

A zsűri 0-10 között pontozza a képeket, majd a végleges sorrend legjobb 30 képe kiállításra kerül. Eredményhirdetés a kiállítás megnyitóján, 2016. augusztus 27-én a ceglédi Kossuth Múzeumban lesz.