Vonatozz, fotózz, nyerj!

0

Fotópályázatot hirdet a Siemens a MÁV elővárosi vonalain készült képekre.
Nevezni bármilyen fényképezőgéppel vagy telefonnal/tablettel készült képpel október 31-ig lehet e-mailben, a képek fájlmérete maximum 5 MB lehet.

A pályázaton összesen tíz műszaki/elektronikai termék talál gazdára a nyertesek között.
A fődíj egy Apple iPad Air 2 64 GB tablet.

Sajtóközlemény:

Vasúti fotópályázatot hirdet a Siemens

Magyarországon több százezer ember utazik vonattal naponta. Biztonságukat és kényelmüket szem előtt tartva a MÁV napjainkban is folyamatosan fejleszti a vasúti infrastruktúrát. Fotópályázatával a Siemens azokat kívánja megszólítani, akik nap mint nap tapasztalják a megújult vasútvonalak előnyeit. A résztvevők vasúti utazásaik során készített fényképeikkel 2016. szeptember 5. és október 31. között nevezhetnek. A győzteseket a vállalat értékes elektronikai eszközökkel jutalmazza.

„Vonatozz, fotózz, nyerj!” címmel fotópályázatot hirdet a Siemens Zrt. A pályázók a vonattal történő utazás során őket ért, kellemes és vidám élmények megörökítésével nevezhetnek. A résztvevők a MÁV vonalain történő utazás közben készített fotóikat 2016. szeptember 5. és október 31. között küldhetik be a vonatozzfotozznyerj.hu@siemens.com e-mail címre. Az utazás pillanatait megörökíthetik mobiltelefonnal vagy bármilyen digitális, illetve analóg fényképezőgéppel. A kiírásnak megfelelően egy résztvevő több, saját fotóját is nevezheti.

„A hazai vasúti közlekedés komoly fejlődésen ment át az utóbbi években. Számos vonal megújult, új szerelvények közlekednek. A régi, elöregedett infrastruktúrát korszerű, elektronikus biztosítóberendezések váltották fel. Ezek a berendezések a kívülálló számára láthatatlanul irányítják a vasútvonalakon a közlekedést, vágányutakat állítanak be, összehangolják a jelzők, váltók és sorompók működését és egyúttal szavatolják az állomások illetve a teljes vonal vasútüzemének biztonságát. Több új vonalon az utasok a biztonságos közlekedés mellett megújult vizuális és hangos utastájékoztatást is találnak, melyek összeköttetésben állnak a biztosítóberendezéssel és így automatikusan az aktuális helyzetről tájékoztatják az utasokat. Az esztétikusan megújult állomásokat is korszerű berendezések teszik kényelmesebbé. Mindez azt mutatja, hogy a MÁV és partnerei a folyamatos fejlődésre törekednek. A pályázattal az is célunk, hogy ezt a munkát megörökítsük, és bemutassuk, a vonat gyors, biztonságos és környezetbarát módozatot kínál a közlekedőknek ” – mondta el Ludvig László, a Siemens Zrt. Mobility divíziójának igazgatója.

Az 5 fős zsűri tíz nyertest választ, közöttük a Siemens értékes szórakoztatóelektronikai eszközöket oszt ki.

Pályázati feltételek:

Részvételi feltételek

A Siemens Zrt. „Vonatozz, fotózz, nyerj!” elnevezéssel fotópályázatot hirdet (továbbiakban: „Pályázat”) 2016. szeptember 5. – október 31. között a MÁV elővárosi viszonylatain.

A Pályázat Szervezője

A Pályázat Szervezője a Siemens Zrt. (Cg. 01-10-041548, Székhely: 1143 Budapest, Gizella út 51-57., továbbiakban: „Szervező”)

A Pályázat időtartama

2016. szeptember 5.–október 31.

A Pályázat Résztvevői

A Pályázaton korbeli korlátozás nélkül mindenki részt vehet, aki jelen Részvételi feltételeknek megfelel (továbbiakban: Résztvevő). Kiskorú Résztvevők nevében a törvényes képviselő jár el.

A Pályázaton a Szervező Siemens Zrt, valamint leányvállalatainak alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.
A Pályázaton való részvétellel a Résztvevők automatikusan elfogadják a Pályázat Részvételi feltételeit.

A Pályázat menete

A pályázat témája:

„Vonatozz, fotózz, nyerj!”: Örökítsd meg a vonatozás örömét, mutasd be, milyen kellemes és vidám élmények érnek a vasúti utazás során!

Nevezés:

A Pályázat ideje alatt a Résztvevők saját készítésű, a MÁV elővárosi viszonylatain történő utazás alatt, vagy ahhoz kapcsolódó, a fent leírt témában készült, a Pályázat témájához kapcsolódó fotóikat nevezhetik.

Egy Résztvevő több fotóval is nevezhet a Pályázaton.

A fotókat a vonatozzfotozznyerj.hu@siemens.com e-mailcímre kell beküldeni. Az e-mail tárgya tartalmazza a Pályázat megnevezését és a Résztvevő nevét (pl. Vonatozz, fotózz, nyerj!, Minta Péter).

Az e-mailben csatolni kell a Pályázatra nevezendő fotó(ka)t, valamint az e-mail szövegében fel kell tüntetni a Résztvevő:
– Nevét
– Születési dátumát
– Lakcímét
– Telefonszámát, valamint
– A beküldött fotó(k) címét / fantázianevét
– 14. év alatti Résztvevő esetén kizárólag a törvényes képviselő járhat el, ezért az ő nevét, lakcímét, telefonszámát is meg kell adni.

A Pályázaton benyújtott fotóval/fotókkal kapcsolatos követelmények:
– A fotó készülhet mobiltelefonnal, digitális vagy analóg fényképezőgéppel
– Csak elektronikus formában nyújtható be,.jpg,.jpeg, .tiff, .pdf fájlformátumban, max. 5 MB/fotó fájlméretben
– A fotó képarányában nincs megkötés
– A Résztvevők kizárólag saját, a Résztvevő által személyesen készített eredeti szerzői fotóikkal pályázhatnak, amelyek nem sértik mások szerzői illetve személyiségi jogait. E feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelenné válik.
– A Pályázatra csak olyan fotókat lehet nevezni, amelyek más, hasonló jellegű versenyen még nem szerepeltek.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy jogszabályt vagy egyéb szabályozást sértő, továbbá a Szervező megítélése szerint ízléstelen, obszcén, mások jó hírnevét, üzleti érdekeit, vagy egyéb, itt fel nem sorolt szempontok alapján sértő fotókat a Pályázatból kizárja.

Szerzői jogok

A Pályázaton történő nevezéssel a Résztvevő kijelenti, hogy az általa beküldött fotó(k) a saját, szerzői alkotása(i), amely(ek) nem sérti(k) mások szerzői jogait.

A Pályázaton történő nevezéssel a Résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy a beküldött fotó(i)t a Szervező illetve a MÁV-Csoport promóciós anyagaikon, honlapján és Facebook-oldalaikon időbeli korlátozás nélkül, térítésmentesen felhasználhatja.

A Nyertesek kiválasztása

A beküldött Pályázatokat 5 fős zsűri bírálja el a beküldési határidő végétől számított 15 munkanapon belül, legkésőbb 2016. november 22-ig.

A Pályázat zsűrije:
• Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója
• Dr. Mosóczi László, közlekedésért felelős helyettes államtitkár
• Dr. Völner Pál, parlamenti államtitkár, Esztergom és Dorog térség országgyűlési képviselője
• Dr. Ludvig László, a Siemens Zrt. Mobility divízió vezetője
• Rizsavi Tamás, a MÁV-Start Zrt. mozdonyvezetője, fotóművész

A zsűri összesen 10 db Nyertest választ ki, a zsűri döntése alapján a Pályázat első három helyezettjének, továbbá 7 fő különdíjasnak (továbbiakban: Nyertesek) a Szervező fejenként 1-1, összesen 10 darab Nyereményt ad át.

A zsűri 1 db tartalék Nyertest is kiválaszt, arra az esetre, ha a Nyertesek egyike a tájékoztatástól számított 10 munkanapon belül nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezővel a Nyeremény átvétele céljából.

Egy Nyertes legfeljebb egy darab Nyereményre jogosult.

Nyertesek értesítése:

A Szervező a Nyerteseket (kiskorúak esetén törvényes képviselőjüket) az általuk megadott e-mailcímen írásban értesíti.

A Nyerteseknek 10 munkanapon belül jelentkezniük kell a Szervező által, a Nyerteseknek kiküldött e-mailben megadott elérhetőségek egyikén a Nyeremény átvétele céljából.

Amennyiben valamelyik Nyertes nem jelentkezik a Szervezőnél a megadott időn belül, elveszti jogosultságát a nyereményre, azt a tartalék Nyertes számára adja át a Szervező.

Nyeremények:
Fődíj: Apple iPad Air 2 64GB
2. díj: GoPro Hero 4 Black
3. díj: iPhone 5S

Különdíjak:
3 db Fujipix Instax Mini 8 fényképezőgép
2 db JBL Synchros v E40 fejhallgató
2 db Bluetooth JBL Go hangszóró

A nyeremények készpénzre nem válthatók. A Nyereményekért a Szervező garanciát nem vállal, a Nyereményekkel kapcsolatban felmerülő műszaki hiba vagy minőségi kifogás esetén a Nyeremény Gyártója illetve Forgalmazója felel.

Adatkezelés:

A Résztvevők adatait a Szervező 2016. december 31-ig kezeli, amelyeket a Pályázat lebonyolítása során, a Nyertesek megállapítása és értesítése céljából használ fel.

A Pályázaton történő nevezéssel a Résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a Nyertes Résztvevők nevét saját weboldalán (www.siemens.hu) és Facebook oldalán (facebook.com/siemensmagyarorszag) közzétegye.

A Pályázaton történő nevezéssel a Résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a Nyertes Résztvevők nevét a MÁV Csoport részére továbbítsa, annak érdekében, hogy a MÁV Csoport saját weboldalain és Facebook oldalán a nyertes Résztvevők nevét közzétegye.

A Szervező fenntartja a Részvételi feltételek megváltoztatásának jogát.