Tamron SP AF24-70mm f/2,8 Di VC USD G2

0

A Tamron júliusban dobja piacra SP AF24-70mm f/2,8 Di VC USD G2 típusjelű új objektívét, amely a korábbi 24-70mm-es modellt váltja le.

Az új változat természetesen illeszkedik a tavaly előtt útjára indított új SP dizájnba, így már ez a modell is a letisztultabb, világosszürke végű külsőt kapta. A külsőn kívül a firmware frissítésre és az objektív fókuszrendszerének, stabilizátorának testreszabására is használható TAP-in konzollal való kompatibilitás is a friss SP objektívek tulajdonsága, amelyet az új 24-70mm-es is kínál.

A frissített 24-70mm f/2.8 Di VC USD G2 hatékonyabb optikai stabilizátort kapott, amely immár 5 Fé előnyt is biztosíthat a reciprokszabályhoz képest, emellett a Nikon változat már támogatja az elektronikus blendevezérlést (csak az újabb Nikon vázakkal kompatibilis).
A 17 lencsetagból felépített objektívben két extra nagy törési mutatójú (XR – Extra Refractive Index), 3 alacsony szórású (LD – Low Dispersion), három aszférikus és egy hibrid aszférikus tag is megtalálható a kis méret, a sarkokban is éles és torzításmentes kép érdekében. A szellemképek csökkentésében a lencsék eBAND bevonata gondoskodik.

A dupla processzoros felépítése gyorsabb és pontosabb autofókuszt kínál, az időjárásálló szigetelés pedig a mostoha körülmények közötti gondtalan fotózást biztosítja.

Az objektívet Canon EF és Nikon F bajonettel vásárolhatjuk majd meg, ára 1200 dollár lesz.

A Tamron SP AF24-70mm f/2,8 Di VC USD G2 specifikációja hírünk alatti linkünkről érhető el.