Godox AD400 Pro

0

A Godox hamarosan új akkumulátoros vakut dob piacra AD400 Pro néven.

A Godox AD400 Pro 400 Ws teljesítményű IGBT vaku, amely 21,6V feszültségű, 2600 mAh kapacitású, azaz 56 Wh energitatároló képességű akkumulátorral rendelkezik, amely 390 maximális teljesítményű villantáshoz elegendő. A beépített rádiós vevője teljesen kompatibilis a Godox R2 rádiófrekvenciás rendszerrel és képes automatikusan felismerni a Canon, Nikon, Sony, Fujifilm és mikro NégyHarmad rendszereket és a TTL vezérlést azokhoz igazítani.

A vakucső mögött 30 Wattos LED modellfény található, amely teljesítménye is állítható. Ha szükséges, akkor akár állandófényű lámpaként is használhatjuk a mobilvakut, ez esetben a könnyen kiszedhető vakucső sem szükséges és további súlyt spórolhatunk meg így.

Az egyébként 2,2 kg-os vaku könnyen hordozható, elé különféle adapterek segítségével többféle fényformáló is helyezhető, mint pl. a Godox saját S-bajonettes, a Broncolor, illetve a Profoto kiegészítők is.

A nagy sebességű vakuszinkront, 2,4 GHz-es rádiós rendszeren keresztüli TTL vezérlést, slave módokat kínáló vaku ára egyelőre nem ismert.