Epson Stylus SX100 és Stylus SX600

0

Epson Stylus SX100

Az Epson őszi termékbővítése most két új multifunkciós nyomtató hozott. Az olcsó Stylus SX100 a cég korábbi típusainak formavilágát követi. Az Epson ügyelt a gazdaságosságra is, így a nyomtató tintatartályai színenként cserélhetők és egyenként mindössze 1590 forintba kerülnek. A készülék természetesen lapolvasásra, és fénymásolásra is használható a nyomtatáson kívül.

A még jobb minőségű nyomatok érdekében számos szoftveres funkciót is bevet a gyártó. Az Epson Easy Photo Fix a kifakult színek helyreállításában, a PhotoEnhance a képek élettelibbé tételében, az Easy Photo Print pedig a vörösszem hatás eltávolításában segít.

A nyomtató hazánkban még ehónapban boltokba kerül. Nyitóára 12 990-Ft lesz.

Epson Stylus SX600FW

Nagyobb testvére a Sylus SX600FW, amely a megszokott nyomtatás/lapolvasás/másolás trió mellett faxként is használható. Külseje eltér a jól ismert Epsonos megjelenéstől és egy nagyméretű, LCD kijelzőt is találunk rajta. Színei persze itt is külön cserélhetők, nyomtatási sebessége pedig elérheti a percenkénti 38 oldalt (dokumentum esetén). Az SX600FW az Epson DURABrite Ultra tintáit használja, melyek akár hozzú évtizedekig ellenálnak a környezeti behatásoknak.

A készülék érdekessége a beépített W-Fi vezérlő, így vezeték nélkül is kommunikál számítógépünkkel, de akár Ethernet porton is hálózatba köthető. A multifunkciós nyomtató szintén szeptembertől kapható majd. Ajánlot fogyasztói ára 45 900 Ft.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Epson Stylus SX100: Gazdaságos multifunkciós nyomtató színenként cserélhető tintapatronokkal

Budapest, 2008. szeptember 4. – Az új Epson Stylus SX100 kiváló minőségben nyomtat, másol és szkennel egyszerre. Tökéletes választás otthoni használatra, hiszen színenként cserélhető tintapatronjai mindössze 1590 Ft-ba kerülnek1.

Az SX100 az Epson saját fejlesztésű DURABrite™ Ultra tintáját használja, amely laborminőségű képeket készít, ellenáll a víznek, a fakulásnak és az elmaszatolásnak is, így megfelel a legfontosabb követelményeknek.

A sebesség szintén a készülék erőssége, hiszen akár 26 oldalt is képes kinyomtatni percenként. Az Epson PhotoEnhance technológia automatikusan beállítja a színeket és a kontrasztokat, az Epson Easy Photo Print pedig segít kiküszöbölni a vörösszem-effektust.

Az SX100 lapolvasója akár 600 dpi felbontásra is képes, ráadásul az Epson Easy Photo Fix™ szoftverrel helyreállítható a fakón beszkennelt fotók színe és megvilágítása. A gyors másolásnak és a könnyű telepítésnek is köszönhetően a készülék tökéletes megoldás olyan feladatokra, ahol a rugalmasság, a méret és a költség az elsődleges szempontok.

Mohamed Musa, az Epson európai termékmenedzsere elmondta: “Akár otthoni, akár munkahelyi dokumentumokat vagy fotókat kell nyomtatni, szkennelni vagy másolni, az Epson Stylus SX100 kiváló minőségben gazdaságos megoldást nyújt. Az Epson DURABrite™ Ultra tintájának köszönhetően – ahol az egyes patronok ára csupán 1590 Ft –, a nyomatok élesek lesznek és nem maszatolódnak el.”

Legfontosabb tulajdonságok:

  • Kompakt méretű multifunkciós nyomtató, lapolvasó és fénymásoló
  • Színenként cserélhető tintapatronok egyenként mindössze 1590 Ft-ért
  • Az Epson Easy Photo Fix™ helyreállítja a fakón beszekennelt fotók színét és megvilágítását
  • Az Epson PhotoEnhance technológia automatikus beállítja a színeket és a kontrasztot
  • Az Epson Easy Photo Print eltávolítja a vörösszem-effekus következményeit
  • ENERGY STAR® minősítés
  • Ajánlott fogyasztói ár: 12 990 Ft – szeptembertől kapható

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Epson® Stylus SX600FW – Villámgyors nyomtatás vezeték nélkül is

Budapest, 2008. szeptember 4. – A Stylus SX600FW az Epson egyedi megjelenésű multifunkciós nyomtatója, amely beépített Wi-Fi és Ethernet hálózati csatlakozással bír. Automatikus lapadagolója, nagyméretű LCD-képernyője és mindössze 2290 Ft-ba kerülő, színenként cserélhető tintapatronjai révén költséghatékony választást jelent mindenki számára.

Az Epson Stylus SX600FW Micro Piezo™ nyomtatófej-technológiája az új, nagy sebességű nyomtatómotorral párosulva hihetetlen sebességre, akár percenként 38 lap kinyomtására is képes. Ezt a sebességet ráadásul könnyen kihasználhatják egyszerre többen is, hiszen a nyomtató a beépített Wi-Fi vezérlőnek köszönhetően több számítógéppel is kommunikálhat vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. A gyors munkavégzést ráadásul a 30 lap kapacitású automata lapadagoló is segíti, amivel egyszerre több dokumentum is faxolható, másolható és szkennelhető.

A készülék 6,3 cm-es LCD-kijelzőjén gyorsan és egyszerűen megtekinthetők a fotók, valamint olyan funkciók is elérhetők vele a számítógép bekapcsolása nélkül, mint például a faxolás, illetve a digitális fényképezőgépről való közvetlen nyomtatás a PictBridge-port vagy a beépített memóriakártya-olvasó segítségével.

Az SX600FW az Epson DURABrite™ Ultra tintapatronját használja, így az általa előállított dokumentumok laborminőségűek, ellenállnak a víznek, a fakulásnak és az elmaszatolásnak is.

A 2400 dpi maximális felbontású lapolvasónak és az Epson Easy Photo Fix™-nek köszönhetően a régi, elmosódott képek is újra életre kelthetők – helyreállnak az eredeti színek, eltűnnek a porszemek és karcolások, valamint visszatér a fény az elhalványult háttérre. A beszkennelt dokumentumok szerkesztését pedig az ABBYY FineReader® optikai karakterfelismerő szoftver könnyíti meg.

Legfontosabb tulajdonságok:

  • Wi-Fi a vezeték nélküli nyomtatásért és lapolvasásért
  • Egyszerre több dokumentum nyomtatása, szkennelése vagy faxolása az automata lapadagolóval
  • Nyomtatási sebesség: akár 38 oldal percenként
  • Fekete-fehér és színes lapok faxolása és fogadása
  • 6,3 cm-es LCD kijelző megkönnyíti a nyomtatást, faxolást és fénymásolást
  • Számítógép nélküli fotónyomtatás a memóriakártya-olvasó és a PictBridge port segítségével
  • Kiváló minőségű dokumentum- és fotónyomtatás az Epson DURABrite™ Ultra tintával
  • Színenként cserélhető tintapatronok, áruk egyenként mindössze 2290 Ft
  • ENERGY STAR® minősítés
  • Ajánlott fogyasztói ár: 45.900 Ft – szeptembertől kapható

Az Epson DURABrite™ Ultra tintáról

Az Epson DURABrite™ Ultra tintát úgy tervezték, hogy színenként cserélhető tintapatronjainak köszönhetően az üzleti felhasználók tömeges nyomtatási igényeinek is megfeleljen. Minden tintarészecskét egy védő gyantaburok ölel körül, ezért a vele készült nyomatok egyedülálló módon ellenállóak a vízzel, fakulással, az elkenődéssel és a szövegkiemelő filcekkel szemben – bármilyen papírtípuson. További információért látogassa meg a www.epson.hu honlapot.