ACDSee 17 és ACDSee Pro 7

0

Az ACD Systems kiadta ACDSee képnézetegő és szerkesztő szoftverének és ACDSee Pro képfeldolgozó alkalmazásának új változatait.

Az ACDSee 17-ben olyan újítások jelentek meg, mint az átmenetes szűrők használata, a több képadatbázis alkalmazása, az áttervezett kezelőfelület, és a metaadatok könnyebb elérése.
A program teljes változatáért 80 dollárt kell fizetni.

Az ACDSee Pro 7, ahogy nevéből is könnyen kitalálható, sokkal komolyabb felhasználásra szánt alkalmazás. A képek adatbázisba helyezésén túl olyan képfeldolgozási folyamatok is megvalósíthatók vele, mint a visszavonható képszerkesztések, képi elemek törlése, a klónozás és javítás, a lineáris és radiális átmenetes szűrők használata, az élesítés, vagy elmosás lehetősége, a szelektív élesítés vagy szelektív elmosás (detail ecset), a tilt-shift hatás utánzása, illetve itt is elérhető a több adatbázis kezelése, a metaadatok másolása, emellett közvetlen facebook-ra is postolhatjuk kedvenc képeinket.
Az ACDSee Pro 7-ért nem kérnek keveset, a teljes verzió ára 200 dollár (összehasonlításképp: az Adobe Photosop Lightroom 4-ért 130 dollárt kell fizetnünk).