Jön: új Canon prémium objektívek

0

A Canon bejelentette, hogy a hónap végén bejelentést tesz.
Nagyjából ezzel a mondattal lehetne summázni azt a sajtóközleményt, amelyet pár perce kaptunk a Canon Hungária Kft.-től. A közlemény annyit árul el, hogy új hibrid objektívek érkeznek RF bajonettel az L sorozatba.

A közleménybe ágyazva egy rossz felbontású kép is került, amelyen két objektív megvilágítva, három pedig sziluettként látszik. Azt gondolhatnánk, hogy a sziluett objektívek lesznek az újak, de egy korábbi bejelentésnél a Google képkeresője megtalálta a fotó azon változatát, ahol a két középső objektív kapott világítást. Az RF 24-105mm f/2,8 az egyik, amely mellett a várható új termék foglal helyet (szívesen írnám, hogy látható, de valójában csak annyit észlelhetünk belőle, hogy ugyanakkora, mint a 24-105mm f/2,8). A jobb oldalon látható objektív pedig a Canon RF 25mm f/1,4-gyel azonos méretű.

A canon.co.uk és a canon.de nem számol be a várható bejelentésről, így akkor most: várunk.

Sajtóközlemény:

Jön: Új tagok érkeznek a Canon hibrid RF zoom és fix objektívek kínálatába

Budapest, Magyarország, 2024. október 15. – A Canon bejelentése alapján 2024. október 30-án új objektívekkel bővíti hibrid RF L-sorozatát.
A Canon hibrid objektív kínálatát RF L-sorozatú prime és zoom objektívek széles választéka alkotja, melyek mindegyikét nagy teljesítményű állóképek és videofelvételek készítésére terveztek. A Canon broadcast, mozi és meglévő RF objektív kínálata képes többféle feladatot is ellátni. Valamennyi objektív segíti a kreatív alkotók önkifejezését, és megadják azt a rugalmasságot, amelynek segítségével képesek művészi kifejezésüket új szintre emelni az állóképek és a videókészítés során.

További részletek a bejelentés napján!