Case Logic Reflexion FLXB-102

0

A Case Logic Reflexion FLXB-102 igen hasonló felépítésű, mint a Luminosity DSB-102 „Splitpack”, azzal a különbséggel, hogy az FLXB-102 belső fényképezőgép tartó rekesze teljes egészében kivehető, így a táska tökéletesen átalakítható mindennapos hátizsákká.

A felső részre a túrázás kisebb kellékeit helyezhetjük, alulra pedig egy objektívvel ellátott DSLR vagy MILC fényképezőgépnek + 1 további objektívnek alakítottak ki helyet. Ez utóbbi akár egy komoly tele is lehet, így pl. 70-200mm/2,8 is befér.

A táska felső részén tehát tágas rekeszt találunk, ahová személyes holmikat helyezhetünk. E részt divatos, nagy méretű cipzárral nyithatjuk ki. A cipzár szép, a nagy fogak jól néznek ki, de a cipzár elhúzása talán pont ezért nehézkesebb, mint a hagyományos (és minőségi YKK) megoldások. A 23×13×20 cm belméretű felső harcsaszáj formában igen tágasra nyitható, így könnyen hozzáférünk a tartalmához. A belső részben még egy cipzáros zsebet találunk, ez azonban már apró fogas, könnyen nyitható.

Szintén felül, de a táska elején találunk egy zsebet, ahová kisebb méretű kiegészítők, iratok, vagy pénztárca helyezhető.

A kényelmes hordást puha hátsó rész és széles vállpánt szolgálja.

A táska két oldalán egy-egy elasztikus anyagból készült zsebet találunk, italos flakonnak vagy akár állványnak. Az állvány rögzítéséhez egy tépőzáras pántot is kialakítottak, így stabilabb elhelyezés érhető el, s biztosak lehetünk benne, hogy nem esik majd le a táskáról a tripodunk.

A táska alsó részének elején két patenttal rögzített, felhajtható lappal védett cipzáras zsebet alakítottak ki, amin belül további két rekesz és egy másik cipzáras zseb található.

Az alulsó, 27×12×20 cm-es belméretű fényképezőgépet tartó alsó részhez akkor férünk hozzá, ha a cipzárat kinyitjuk, s a táska felső részét lehajtjuk.

A párnázott fényképezőgép tartó rekeszt egy plusz vízlepergető anyaggal vették körbe, amit igény esetén össze is húzhatunk. Arra is van lehetőség, hogy a teljes rekeszt kivegyük a táskából, így egy mindennapos használatra alkalmas hátizsákot kapunk.

Az alsó rész belsejében egy tablet tartó rekeszt is kialakítottak, amely persze akkor is elérhető marad, ha a fényképezőgép tároló a helyén van.

A táskához ajándékba egy lencse tisztító kendőt is adnak.

A Case Logic Reflexion FLXB-102 bruttó 24.900 Ft-tól vásárolható meg.

A Case Logic fotóstáskákat a Case Logic hazai forgalmazójától kaptuk kölcsön.

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!