Címlap Címkék Fujifilm X APS-C MILC rendszer (Fujifilm X bajonett)

Címke: Fujifilm X APS-C MILC rendszer (Fujifilm X bajonett)

Minden a Laowa közelgő f/0,95-ös objektívjeiről

Részletes specifikációk és árak is megjelentek a Venus Optics idén piacra kerülő új, f/0,95 fényerejű Laowa objektívjeiről.

Két MILC és három objektív jön a Fujifilmtől január végén

Január 27-én jelenti be a Fujifilm a kis méretű GFX50S 102 Mpixeles változatát, a GFX100S-t, hozzá egy 80mm-es objektívet, valamint az APS-C szenzoros X-E4-et, hozzá egy nagylátószögű fixet és egy telezoomot.

15mm f/4 jön a Nisitől, már az árát is tudjuk

Folytatódik a Nisi láncmarketingje, eddig csak képeket közöltek (kiretusált gyutávval és fényerővel), most már retusálatlan képeken a közelgő 15mm f/4 objektíve. Sőt, az árát is közölték!

Az automatikus üzemmódot javítja a Fujifilm X-S10 új firmware-e

Megérkezett az X-S10 második firmware frissítése.

TTArtisan 50mm f/1,2 APS-C MILC-ekre

Remek fényerejű mégis kedvező árú kézi élességállítású portréobjektívet dob piacra a TTArtisan APS-C szenzoros tükör nélküli fényképezőgépekhez.

Fujifilm Classic Negative filmszimuláció az összes Fujifilm X géphez

Egyszerű trükk az Adobe Lightroom és Adobe Camera RAW szoftverekhez, hogy az összes Fujifilm X fényképezőgépnél elérhető legyen a Fujifilm Classic Negative filmszimulációs módja.

Meyer-Optik Görlitz Primoplan 75mm f/1,9 II

Új, átdolgozott portréobjektív jelenik meg a Meyer-Optik Görlitz kínálatában.

Jön a Tokina 23mm f/1,4 és 33mm f/1,4 Fujifilm X-re

A korábbi ütemtervnek megfelelően megérkeztek a Tokina objektív palettájába a Fujifilm X-hez készült atx-m 23mm f/1,4 és atx-m 33mm f/1,4 objektívek, amelyek elviekben megegyeznek...

Új Patona markolatok MILC-ekhez

A Patona kiegészítő markolatot kínál Canon EOS R, EOS RP, Fujifilm X-T10, X-T20, X-T30, Sony Alpha 7R IV, Alpha 7 IV, Alpha 9 II, és Blackmagic 4k és 6k modellekhez.

NÉPSZERŰ CIKKEK

Heti Fortepan – 17.: Tíz megfejtés

A Fortepan két héttel ezelőtt közzétett ismeretlen fotók gyűjteményében saját nagyszüleit ismerte fel a Kossuth-díjas építész.

8 fotós trükk másfél percben

A kanadai Peter McKinnon megmutatja, milyen egyszerű és ügyes trükköket ismer és használ, ami kibővíti felszerelésének használatát. Az alábbi két perces videóban (fél percnyi introt...

5 tipp, hogy még jobb úti képeid legyenek: William Beem ötletei…

Főként kezdőknek szól "Bill bácsi" öt tippje, amely segít abban, hogy minél jobb képeket készíts utazásaid során. 1.: Ismerd a géped! Bizony, nincs...

Így készíts nagy tárgyakról termékfotókat

Sean Tucker háromrészes oktatóvideójából megtudhatjuk, hogyan kezdjünk neki, hogyan fotózzunk és hogyan dolgozzunk fel nagy méretű tárgyak termékfotóit.

Elképesztő fotózás egy 3 éves kislánnyal

Nellee Rossi apukája úgy döntött, hogy amazon leányt varázsol lányából, amelyet egy fotósorozattal kívánt elérni. A munkájában is fotósként dolgozó Josh Rossi 1500 dollárt...