Digita FX – az első igazi Digita applikáció

0

FlashPoint Technology Inc. ma bejelentette az első fényképezőgépben használható Digita applikációját a Digita FX-et. A Digita programok futtatására felkészített fényképezőgépekben (többek közt Kodak DC220/260 és Minolta Dimâge ZOOM EX 1500) program lehetőséget nyújta képek szerkesztésére anélkül, hogy azokat le kellene tölteni egy számítógépre. Könnyedén beállythatjuk a kép színeit, fényerejét vagy tehetünk rá különböző szűrőket. A szoftver márciustól lesz kapható 19,95 dollárért FlashPoint Web site-ján.

A Digita FX egy igazi digitális fotólabor, amelyben azt összes alap képszerkesztési és állítási feladatot elvégezhetjük az LCD kijelzőn keresztül anélkül, hogy a fényképezőgépet számítógépre csatlakoztatnánk. A kép végleges kép elkészítése után a Digita FX segítségével a képet átküldhetjük másik Digita rendszerű fényképezőgépnek vagy nyomtatónak is.

A fényerő és kontraszt beállításán túl lehetőség van a képek élesítésére, elmosására, forgatására, tükrözésére és egyéb szűrők alkalmazására.