Új digitális fényképezõgép adatbázis

0

Elkészült a Digicam melléklet új adatbázisa, melyben amellett, hogy sokkal több gép részletesebb adatait találjuk még kereshetünk is. A jobb oldali hasábban ezentúl mindig a legújabb fényképezõgépek listája szerepel majd, így biztosan nem marad le egy géprõl sem. Az egyes gépek elõtt zöld pipa jelzi, ha az adott gépet már kipróbáltuk. Írásunk az adatlapon keresztül érhetõ el. A gépek neve fölé állítva az egerünk mutatóját Explorerben megtudhatjuk a gép legfontosabb adatait.

A lista alján található A többiek linkre kattintva kaphatjuk meg az idén megjelent gépek listáját, ahol jól látható, hogy az egyes gyártók mikor jelentették be egyes modelljeiket.

A bal oldali hasáb alján mindig a 10 legnépszerûbb gép listáját találja.

Ha több digitális fényképezõgép adatait szeretné összehasonlítani, akkor kattintson a jobb oldali hasáb legfölsõ dobozába. A gépeket akár név szerint akár tulajdonságait meghatározva is kiválaszthatja.

Ha csak egy gép adatlapját kérte le, akkor a fényképezõgép képe feletti jobb oldali sarokban egy Hasonló gépek feliratú linket talál. Erre kattintva az éppen látható géphez hasonló tudású gépek listáját találja, amelyeket szintén kiválaszthat összehasonlításhoz.

Az adatbázist folyamatosan bõvítjük egyrészt az új, másrészt az 1999 elõtt megjelent gépek adataival.

Ezzel az új szolgáltatásunkkal kívánunk Boldog Ünnepeket minden kedves olvasónknak.