Valódi nagyítások digitális képekbõl

0

Ismét egyedülálló szolgáltatást indított a kép.tárat üzemeltetõ Tár.hu Kft. A kép.tár-ba feltöltött képek mostmár nem csak megmutathatók, hanem belõlük papírkép is rendelhetõ. A fájlokból felbontástól függõen 12 méretben rendelhetõ nagyítás. A méretek közt található a digitális fényképezõgépekkel készült képek oldalarányához igazodó is, így nem kell aggódni a leesõ szélektõl illetve a fehér margóktól. Sõt, a rendszer a feltöltött képekhez felajánlja a három legoptimálisabb képméretet is.

Az nagyítások bankkártyával illetve utánvéttel is kifizethetõk, az elkészült képek pedig 24 órán belül postára kerülnek. A rendszer a képek kidolgozásánál a Fujifilm egyedülálló lézeres technológiáját használja, ami a többi hasonló eljárással szemben tökéletes papírképet eredményez (nincs pixelesedés, csíkozás és ki lehet használni a digitális fényképezõgép teljes felbontását).

A Digitális Papírkép elnevezésû szolgáltatásnak köszönhetõen sok digitális fényképezõgép tulajdonos álma vált valóra: végre papíron is megcsodálhatók és a nagyi éjjeliszekrényére is kitehetõk a nyaralás és a karácsonyi digitális fényképek.