Új adatbázis: 400 gép részletes adatai

0

Ma hajnalban munkába állítottuk az Index Digicam mellékletének új adatbázisát. A kívül belül megújult adatbázis a korábbi kb. 300 helyett már több, mint 400 digitális fényképezőgép adatait tartalmazza.

Több nézetből is megtekinthetők a fényképezőgépek Egy gép, több nézet
Az új rendszerben már nem csak egy, de akár 5 képen is bemutathatunk egy fényképezőgépet. Így az adatlap tetején mostmár nem csak a gép eleje, de a teteje, oldala, háta vagy akár az alja is láthatóvá válhat. Ugyan a korábbi gépekről még hiányos a gyűjteményünk, de ezeket folyamatosan pótoljuk. Az új gépeket azonban már minden nézetben be tudjuk mutatni. Kattintson a képre »

Gyártó szerint csoportosítva Áttekintés
Az új összefoglaló táblázatunk lehetővé teszi egy kiválasztott gyártó összes gépének az áttekintését. A gépek neve mellett fotó, legfontosabb adatok, és ha rendelkezésre áll, akkor a bruttó fogyasztói ár is szerepel. Az oldalon elkülönítve szerepelnek az aktuális és a már kifutott modellek. Kattintson a képre »

Mindig friss árak Mennyi is az annyi
Komoly igényként jelentkezett az utóbbi időben, hogy a gépeknek ne csak a paramétereit, de az árát is meg tudjuk mondani. Az új adatbázisban megpróbáljuk feltüntetni az összes itthon kapható fényképezőgép bruttó fogyasztói árát. Kattintson a képre »

Hasonló fényképezőgépek listája Hasonló gépek
Kibővült a hasonló gépek listája, így a kiválasztott fényképezőgéphez hasonlító gépeknek nem csak a neve, de azokról egy fotó is látható. A listából kiválasztott gépek egy összefoglaló táblázatban egy gombnyomással össze is hasonlíthatók. Kattintson a képre »

Még jobban használható kereső Megújuló kereső
A kereső felülete ismerős lehet, de a találati oldal igencsak megváltozott. Az egyszerű géplista helyett egy sokkal informatívabb, részletesebb lista jelenik meg, amiből az összehasonlítandó gépeket azonnal ki is lehet választani. A közeli jövőben a keresési feltételek további csiszolása várható. Kattintson a képre »

A mi véleményünk csak egy a sok közül Olvasói értékelés
Szeretnénk a fényképezőgépet kereső olvasók dolgát egy kicsit még könnyebbé tenni. A digitális fényképezőgéppel már rendelkező olvasóinkat (legfrissebb felmérésünk szerint az olvasók 66%-a) arra kérnénk, hogy osszák meg véleményüket az általuk használt masináról, lehetőleg egy jól sikerült fotóval kísérve. Ezzel segíthetjük azokat az olvasókat, akik még a gép kiválasztása előtt állnak.Kattintson a képre »

Az adatbázis működésével és tartalmával kapcsolatos segítő szándékú észrevételeket szívesen vesszük.