ZOOOM: életmód- és fotómagazin

0

Új nyomtatott lappal bővült a hazai fotós sajtó. A ZOOM magazin az eddigiektől mereőben eltérő megközelítést alkalmaz: a fotózás technikai részletei helyett a világot mutatják be a fotós szemszögéből. A rendkívül igényes kivitelű lap kéthavonta kerül a standokra és az előfizetők postaládájába.

Sajtóközlemény

A Radex Média gondozásában megjelent Magyarország első életmód- és fotómagazinja, a „Zoom”.

A kéthavonta jelentkező magazin sajátos módon ötvözi az életstílust a fotográfiával.

Ezen egyedülálló tartalmi kettősségével hiánypótló szerepet tölt be a sajtópiacon.

A fotózás piacát körbejárva – ételfotók, divatfotók, útifotók, aktfotók, kalandfotók, reklámfotók segítségével – betekintést nyújt nem csak a mindenkit érdeklő szakmai kulisszatitkokba, hanem ábrázolja világunk, életünk azon részeit is, amelyek minőségi fotóval bemutathatóak, érdekesek és lenyűgözőek.

A lap célcsoportjába tartoznak mindazok, akik nyitott szemmel járnak, vizuális alkatúak, és érdeklődnek az őket körülvevő környezet iránt. Természetesen a célcsoport markáns részét képezik a fényképezőgép tulajdonosok régi és új generációja, valamint mindenki, aki (a magazin szlogenjével élve) új képet szeretne alkotni a világról – akár fényképezőgéppel, akár a magazin oldalain keresztül. Az innovatív tartalom mellett a ZOOM további erőssége a páratlan nyomdai minőség, valamint a látványos tördelés és design.

A ZOOM első száma december 10-én jelent meg, 12 700 nyomott példányban, melyet a Kiadó 4000 fős DM címlistára terjeszti, a fennmaradó mennyiséget pedig a Lapker Rt. saját hálózatán belül értékesíti. Az első két nap alatt a magazin nagyon sikeres eladási eredményeket produkált: az eddigi store-checkek alapján a terjesztett példányszám 70%-át megvásárolták, valamint az előfizetők száma is rohamosan növekedett az árushelyeken történő megjelenés óta.

A dinamikus indulást még decemberben a ZOOM Extra követi, melyben 2004 legjobb természetfotóit rendezték egy csodálatos képanyagú albumba a szerzők. A kiadványban a világ, Európa, és Magyarország természetfotó-pályázatainak legszebb alkotásai kaptak helyet, gazdag illusztrációval, kiállítás-kalauzzal, valamint a nyertesek portfólióival.

A ZOOM Extra december 22-től kapható az újságárusoknál.