Májusban: Nikon D70 firmware frissítés

0

A Nikon bejelentette, hogy májustól a Nikon D70-hez is elérhetővé váli az a firmware, amely hasonló tulajdonságokkal ruházza fel a gépet, mint a D70s, legalábbis ami a menürendszert és a PictBrdige kompatibilitást érinti.

Sajtóközlemény:

Nikon D70
Firmware frissítés

Az új firmware frissítés tovább bővíti a 2004. év Legjobb Digitális Tükörreflexes Kamerájának funkcionalitását

TOKYO – A Nikon Corporation örömmel jelenti be az új firmware frissítést, amely a Nikon D70 teljesítményének kifinomult bővítéseit tartalmazza.

A digitális technológiák gyors ütemű fejlődése elkerülhetetlenül újabb és újabb termékek folyamatos megjelenéséhez vezet. Ennek a dinamikának megfelelve, a Nikon elhatározta, hogy nagyrabecsülésünket kifejezve mindazon felhasználónak, akik D70 digitális tükörreflexes fényképezőgépet vásároltak, ahol csak lehetséges, firmware frissítések formájában rendelkezésre bocsátjuk a digitális világ kínálta legújabb technológiákat. A hamarosan kibocsátásra kerülő D70 firmware frissítés az új D70s-hez kifejlesztett javítások rendelkezésre bocsátását célozza meg, erősítve ezzel a D70 teljesítményét.

A firmware frissítés az alábbi bővítményeket és finomításokat tartalmazza:

  • Az ötmezős AF rendszer Dinamikus AF-mező és Legközelebbi tárgy prioritásos AF módjainak megnövelt teljesítménye
  • A D70s-éhez hasonló, frissített, új formatervezésű, könnyebben áttekinthető menük
  • Hozzáadott kamerán belüli oldalbeállítási lehetőség PictBridge kompatibilis nyomtatókon történő közvetlen nyomtatáshoz

Kibocsátás:
A Nikon Corporation a D70 firmware frissítését világszerte május közepén bocsátja rendelkezésre.