Fotókidolgozás a Copy General-nál

0

A hosszú nyitvatartással és nagy szolgáltatásválasztékkal üzemelő fénymásolószalonjairól ismert Copy General hálózat digitális fotókidolgozással bővítette szolgáltatásainak listáját. Az üzletekben és az interneten egyaránt elérhető szolgáltatáson keresztül a képek a következő munkanapra készülnek el. A májusban rendelők az első 15 képet ingyen kapják.

Sajtóközlemény

Több mint fénymásoló üzletlánc
Digitális képkidolgozás a Copy General-nál

Új szereplő jelent meg a digitális képkidolgozás piacán. A Copy General 8 üzletében felállított internetezésre is alkalmas terminálokon lehet a fotókat alakítgatni, átszabni és nem utolsó sorban megrendelni, de nagy mennyiségben érdemes digitális adathordozón leadva kérni azok kidolgozását. A délután öt óráig feltöltött fotók a következő munkanap legkésőbb 14 óra után (Székesfehérváron a leadást követő 2. munkanap) vehetők át az üzletekben. A digitális adathordozón, vagy negatívon leadott anyagok kidolgozásának határidői megtalálhatóak a cég honlapján.

Az új szolgáltatás elérhető a www.copygeneral.hu honlapon is, a képeket így nem csak az üzletekben, hanem az interneten is el lehet küldeni. Májusban az internetes rendelésnél az első 15 képet ajándékba adja a Copy General. Júniusban további akciók várhatók.