Lezártult az Extreme Digital fotópályázata

0

A május elején meghirdetett digitális fotópályázatra több, mint 2000 pályaműérkezett. A zsűri tagjai között szerepel többek között Szamódy Zsolt és Martin Szipal is.

Sajtóközlemény:

A mai napon lezárul az Extreme Digital digitális fotópályázata

Egy hónappal meghirdetése után sikeresen zárul az Extreme Digital „Van képed hozzá?” elnevezésű digitális fotópályázata. A felhívásra amatőr és profi fotósok jelentkezését várjuk, témaválasztás tekintetében pedig a szlogenhez illeszkedően meghökkentő, extrém üzenettel bíró alkotásokra helyeztük a hangsúlyt.

Kezdeményezésünk mind a szakma, mind a közönség körében páratlan sikert aratott: eddig több mint kétezer pályázati anyag érkezett a www.edigital.hu/palyazat honlapon kialakított tárhelyre, pályázati postafiókunkba, illetve a Mammut üzletközpontban található új fotóáruházunkba. Ez visszaigazolja törekvéseinket a fotózás populárissá, mindenki által elérhetővé tételére.

A pályázat lezárását követően a jövő hét folyamán prominens zsűritagok értékelik a leadott pályaműveket: felkérésünkre részt vesz a zsűrizésben Szamódy Zsolt (a Magyar Fotóművészek Szövetségének elnöke, fotós), Görög Zita (műsorvezető), Martin Szipal (nemzetközileg elismert fotós), Tyukodi László (fotós) és Peszeky Dávid (a www.szinhaz.hu fotósa), valamint Fényes Lóránd, az Extreme Digital kereskedelmi igazgatója.

A zsűri által kiemelt műveket a 2005. június 12-én megrendezendő ünnepélyes eredményhirdetés után a nagyközönség is megtekintheti a Mammut I. üzletközpont 2. emeletén található Extreme Digital szakáruházban.

A legjobbaknak ítélt pályaművek között számos értékes díjat osztunk ki: a több, mint kétmillió forint összértékben összeállított ajándékcsomagok, profi fotós szettek és kiegészítők hozzásegítik a tehetségeket képességük további tökéletesítéséhez: így „ha van hozzá képük”, a profi fotósberendezés hiánya már nem jelenthet akadályt!

A HP, mint a digitális képalkotás szakértője, támogatóként csatlakozik az eseményhez: mivel az Extreme Digital és a HP célja egyaránt a digitális világ közelebb hozása mindennapjainkhoz, a legjobb képek a HP eszközeivel kerülnek kinyomtatásra, majd kiállításra.

Célunk, hogy folyamatos akcióink, és a piacon megtalálható legkedvezőbb áraink mellett szakmai információkkal és exkluzív lehetőségekkel is hozzásegítsük vásárlóinkat és a hazai fotóséletet a még pezsgőbb, nyitottabb és aktívabb közösségek kialakításához.

További információkkal kapcsolatosan szívesen állunk rendelkezésére a következő elérhetőségeken:
Tel.: 452 0090, Email: palyazat@edigital.hu, Web: http://www.edigital.hu/palyazat