Fotozz.hu album: utolsó darabok

0

A fotozz.hu felhasználók képeiből álló „fotozz – válogatás amatőr fotósok (nem) amatőr képeiből” című album tavaly készült el. Aki még azóta nem jutott hozzá, most még jelentkezhet az utolsó darabokra.

Közlemény:

Gratulálunk!!! Kinek? Leginkább magunknak. A weblapunkra feltöltött képekből készült album a „fotozz – válogatás amatőr fotósok (nem) amatőr képeiből” teljes sikert aratott. Közel 2000 (igen kétezer) példány fogyott el belőle. Ez mindenképpen azt jelenti, hogy nem csak a fotozz.hu felhasználóinak tetszettek az albumban található képek. Gratulálunk továbbá Biosznak aki az albumot életre keltette. Gratulálunk ezen kívül Moles Bélának a remek szerkesztői munkáért. De leginkább az albumban szereplő képek fotósainak gratulálunk a remek, könyvbe illő képekért. Csak így tovább, hogy a fotozz2 albumba is legyenek megfelelő képek.

Szeretnénk még megemlíteni, hogy a fotozz albumra még az RTL-Klub is felfigyelt, hiszen Bioszt és Moles Bélát meghívták egy beszélgetésre a könyvről a Delelő című műsorba.

Ajánljuk mindenkinek, akinek még nincs, vagy nincs elég a fotozz albumból, hogy ne várjon tovább, hiszen Biosznál már csak korlátozott darabszámban áll rendelkezésre az album. Köszönetképpen a fotozz.hu felhasználóinak az utolsó darabok 3.900 Ft-os áron vásárolhatók meg Biosztól.

Biosz elérhetősége: csukastibor@chello.hu