Business Week díj a HP-nak

0

A PhotoRet III technológiát felhasználó, maximum 13×18 cm-es fotók nyomtatására alkalmas HP Photosmart 475 elnyerte a Business Week legkreatívabb termék díját. A Photosmart 475 már hazánkban is megvásárolható, bruttó 69.990 Ft-os bruttó áron.

Sajtóközlemény:

Karácsonyi képet karácsonyra

Budapest, 2005. december 15. – A Business Week minden évben igen körültekintően térképezi fel a piacokon fellelhető legfrissebb, legkreatívabb termékeket. A legekhez olyan készülékek tartoznak, melyek az adott év leginnovatívabb momentumait tükrözik, mint például a Video iPod, vagy a Slingbox, melynek segítségével a lakás bármely pontjából nézhető a nappali TV-je. A termékek eme előkelő csapatához csatlakozott most a HP Photosmart 475 fotónyomtatója.

Ritka, hogy a Business Week által nyertesnek megjelölt termékekhez idehaza is hozzájussunk, most azonban a HP Photosmart 475 fényképnyomtatója bárki számára elérhető bruttó 69 990,- Ft-os áron. A nyomtató a Business Week besorolása alapján elnyerte a 2005 legjobb terméke címet, de tán nem is véletlenül.

A HP Photosmart 475-ös terméke a piacon fellelhető egyetlen olyan kis méretű, elemmel működő, hordozható fotónyomtató, mely a fényképek szerkesztését és nyomtatását is lehetővé teszi számítógép nélkül, akár nagy formátumú 13×18 cm-es méretig. A nyomtató 1,5 GB-os beépített memóriával rendelkezik, így akár 1000 db fényképet is képes tárolni, és a HP-tól már jól megszokott minőségben, vagyis telített, tartós és valósághű színekben nyomtat. A képeket egy 6,4 cm-es, felhajtható színes LCD-n tekinthetjük meg nyomtatás előtt. Karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet a HP Photosmart 475-el készített képek, hisz a nyomtató, mint egy mini szerkesztő működik: vág, nagyít, valamint mókás kereteket, grafikát, szöveget képes a képekhez adni. A nyomtató minden fontosabb memóriakártya-típussal kompatíbilis.