Lexmark multifunkciós nyomtatók

0

Otthoni felhasználók számára készítette X3470 és X2470 multifunkciós nyomtatóit a Lexmark. Közös jellemzőjük, hogy mindkettőben megtalálható a cég új, Web Toolbar lehetősége, mellyel az internetes oldalak és képek nyomtatása egyszerűbbé válik. A nyomtatók a #1 festékpatront használják és 17 lpp sebességel nyomtatnak illetve másolnak.

Az X1270 modell elsősorban ár/érték arányával hívhatja fel magára a figyelmet, mely ugyancsak 17 fekete-fehér oldal nyomtatására alkalmas. Színes oldalak esetén percenkénti 9 a teljesítménye, felbontása pedig elérheti a 4800 dpi-t.

A Z645, egyfunkciós asztali nyomtató ugyanazt a sebességet hozza, mint multifunkciós társai, emellett kis mérete és elérhető ára érdemel említést.

Lexmark X3470

Lexmark X2470

Lexmark X1270

Lexmark Z645

Sajtóközlemény:

A Lexmark új tintasugaras multifunkciósai magasra emelik a lécet minőség és kezelhetőség terén

– Új eszköztár (toolbar) támogatja a Web-tartalmak nyomtatását –

Budapest, 2006. május 23. – A Lexmark International, Inc. (NYSE: LXK) ma bemutatta három új tintasugaras multifunkciós (AIO) eszközét, amelyek a legjobb használhatóságot és értéket kínálják az otthoni felhasználók számára.

Az új Lexmark X3470 és X2470 tintasugaras multifunkciós eszközök a legjobb ár-érték arányt kínálják funkciógazdag közvetlen fotónyomtatással, és megbízható általános nyomtatási, lapolvasási és másolási funkcionalitással. A X3470 és X2470 modelleknek része az új Lexmark Web Toolbar is, amely meggyorsítja és megkönnyíti az internetes oldalak, szövegek és képek nyomtatását. Az új Lexmark X1270, a tintasugaras multifunkciós eszközök árbajnoka, amelyben a kiváló minőségű nyomtatás, lapolvasás és másolás kompakt, és stílusos formatervvel párosul.

„Új tintasugaras multifunkciós eszközcsaládunk számtalan lehetőséget kínál az otthoni felhasználóknak, nyomtassanak akár házi feladatot, internetes oldalakat, fényképeket vagy más mindennapi dokumentumokat. E megbízható, könnyen kezelhető eszközök óriási értéket képviselnek” – mondta Najib Bahous, a Lexmark alelnöke és Consumer Printer Részlegének elnöke.

Lexmark X3470 tintasugaras multifunkciós eszköz fejlett fotófunkciókkal

Az új Lexmark X3470 tintasugaras multifunkciós eszközt azon otthoni felhasználók számára terveztük, akik megbízhatóságot és széleskörű funkcionalitást igényelnek elérhető áron. A fejlett fotófunkciókat, akár 17 lpp sebességet, és 48-bites színes lapolvasást (szkennelés) és másolást kínáló sokoldalú X3470 tökéletes választás azoknak, akik minden feladatot egyetlen eszközzel szeretnének elvégezni. PictBridge-csatlakozó, memóriakártya-nyílások és a Lexmark szkennelhető fotó próbanyomat oldala segítségével a fotónyomtatás az X3470-en gyerekjáték. Közvetlenül a memóriakártyáról kinyomtathatunk egy próbanyomat-oldalt fényképeink miniatűrjeivel, majd azon megjelölve választhatjuk ki a kinyomtatandó képeket. A lapot beszkennelve automatikusan elkészülnek ragyogó, keretnélküli 10*15 cm-es fényképeink!

Lexmark X2470 tintasugaras multifunkciós eszköz PictBridge-dzsel

Az X2470 a Lexmark új három-az-egyben nyomtatója, egyetlen rugalmas és kompakt egységben kínálja a közvetlen fotónyomtatást, lapolvasást és másolást – kategóriájában a legjobb áron. Kiváló választás otthonra, ahol többen is használják e funkciókat, hiszen az X2470 akár 17 lpp sebességgel nyomtat és másol, a lapolvasás pedig mindössze egyetlen gombnyomást igényel. Jól hozzáférhető előlapi PictBridge-csatlakozójába közvetlenül csatlakoztathatunk digitális fényképezőgépet, s egyetlen gombnyomással nyomtathatunk keretnélküli 10*15 cm-es fényképeket.

Az X3470 és X2470 egyaránt a Lexmark által fejlesztett #1 tintapatront használja, amely ragyogó fényképeket, színes grafikákat és szöveget nyomtat egyetlen csúcstechnológiás festékpatronnal, kiiktatva a többféle patron keresgélésével járó vesződséget és költségeket.

A Lexmark bemutatja új Web eszköztárát (toolbar)

A Lexmark X3470 illetve X2470 modellek megvásárlásával a felhasználó egyúttal az új Lexmark Web Toolbar birtokosa is lesz, amely leegyszerűsíti az internetes oldalak, szövegek valamint fényképek formázását és nyomtatását. A felhasználó néhány kattintással kiválaszthatja, hogy mit kíván kinyomtatni kedvenc weboldaláról, kiiktatva a hirdetéseket és egyéb nemkívánatos elemeket. Böngészés közben könnyedén kijelölheti, mely teljes oldalakat vagy esetleg csak szövegrészeket kívánja kinyomtatni, a szegélyek levágása nélkül. A Lexmark Web Toolbar lehetőséget ad a fényképek méretezésére, illetve normál vagy vázlat minőségű nyomtatási mód kiválasztására is.

Lexmark X1270 tintasugaras multifunkciós eszköz

Az új Lexmark X1270 a tintasugaras multifunkciós eszközök árbajnoka, és tökéletes választás költségérzékeny vásárlók számára, akik optimális megoldást keresnek mindennapi nyomtatási / másolási / lapolvasási feladataikra. A vásárlók igen kedvező áron jutnak a minden otthoni nyomtatási igényt kielégítő minőséghez, sebességhez és használhatósághoz – és ráadásul mindezt vonzó új színvilágban. Az X1270 akár 17/9 lpp sebességet kínál fekete-fehér/színes nyomtatásra, a felbontás elérheti a 4.800 dpi-t, színmélység pedig színes lapolvasó illetve másoló funkcióban akár a 48-bitet.

A Lexmark Z645 a legjobb értéket kínálja az egyfunkciós nyomtatók között

Mindezen új tintasugaras multifunkciós eszközök mellett a Lexmark bemutatta az új Z645 modellt is, amely a legkedvezőbb árú egyfunkciós nyomtató a piacon. Kicsi és gyors, kiváló minőségű szöveg- és képnyomtatást kínál akár 17/9 lpp sebességgel fekete-fehér/színes üzemmódban. Kompakt formaterve és stílusos új színvilága révén e kis készülék jól elhelyezhető a lakás bármely helyiségében.

A Lexmarkról

A Lexmark International Inc. megkönnyíti az üzleti és otthoni felhasználók számára a digitális és papír alapú világ közötti információ-továbbítást. 1991-es megalakítása óta a Lexmark vezető fejlesztővé, gyártóvá és forgalmazóvá vált a nyomtatási és képkezelési megoldások piacán több mint 150 országban. A Lexmark 2005-ben 5,2 milliárd USD árbevételt ért el, a részletek a www.lexmark.com címen találhatók meg.

Lexmark és a Lexmark gyémánt jellel a Lexmark International Inc. Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az összes többi védjegy jogos tulajdonosai tulajdonát képezi.