Kapható az Adobe PhotoShop Elements 5.0 és Premiere Elements 3.0

0

Már kapható a szeptemberben bemutatott Adobe Photoshop Elements 5.0 és az Adobe Premiere Elements 3.0 Windows változata. A Photoshop Elements 5.0 innovatív lehetőségeket kínál a fényképalkotások szervezéséhez, szerkesztéséhez és megosztásához. A videózás rajongói számára az Adobe Premiere Elements 3.0 egyszerű felhasználói felületet kínál, amellyel még könnyebb a házi videókat DVD-vé átalakítani.

Sajtóközlemény:

Boltokba került az Adobe Photoshop Elements és Premiere Elements

Budapest, 2006. október 3. — Az Adobe bejelentette, hogy már kapható az Adobe Photoshop Elements 5.0 és az Adobe Premiere Elements 3.0 Windows változata. A Photoshop Elements 5.0 innovatív lehetőségeket kínál a fényképalkotások szervezéséhez, szerkesztéséhez és megosztásához. A videózás rajongói számára az Adobe Premiere Elements 3.0 egyszerű felhasználói felületet kínál, amellyel még könnyebb a házi videót DVD-vé átalakítani.

A Windowsra külön kiskereskedelmi csomagban együtt is kapható Adobe Photoshop Elements 5.0 és Adobe Premiere Elements 3.0 által biztosított egyedülálló integrált funkciókkal a felhasználók több mindenre képesek a fényképekkel és otthoni videókkal. Az összepárosított termékekkel a felhasználók a fényképeket és videókat átmenetekkel egészíthetik ki, a videót kimerevített képkocka effektekkel állíthatják meg, és professzionális kivitelű nyomtatott CD és DVD címkéket és borítókat készíthetnek.

Dinamikus és kreatív fényképmegosztási lehetőségek
A Photoshop Elements lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók egyéniségükkel és képzelőerejükkel töltsék meg fénykép- és videóalkotásaikat. A felhasználók a fényképeket virtuális emlékkönyvekre emlékeztető keretekre húzhatják. Az Adobe Photoshop Showcase nevű Adobe Flash® alapú interaktív fényképtár szolgáltatással a fényképeket ingyen is meg lehet osztani, vagy egy honlapon keresztül kibővített megosztó szolgáltatásra lehet frissíteni. Az online galéria megjelenési formája lehet egy hóeséses téli táj vagy egy fényképes körforgó. Az új térkép nézet (Map View) segítségével a felhasználók fényképeiket online műholdas térképek bármely bejelölt helyére húzhatják. A fényképek gyors és egyszerű simításokkal manipulálhatók az új eszközök, így a fekete-fehér konverter és az új színgörbe korrekciós (Adjust Color Curves) beállítások segítségével.

Könnyedség és kreatív beállítások az új videófelhasználók számára
Boltokba került az Adobe Photoshop Elements és Premiere Elements. Egyszerűbb felhasználói felületével az Adobe Premiere Elements 3.0 megkönnyíti a videó szerkesztést. A felhasználók a videóklipeket csaknem minden digitális médiaeszközről importálhatják, és az új Monitor ablakban szerkeszthetik. A fogd-és-vidd funkcióval könnyebb játékos hatásokkal és átmenetekkel kísérletezni, a hagyományos idősor (Timeline) alternatívája, az új jelenetsor (Sceneline) pedig a filmek összefűzésének egyszerű módját biztosítja. A Premiere Elements 3.0 a megosztási lehetőségek széles választékát kínálja: a videófájlokat DVD-re írhatjuk, hordozható médiaeszközökön bemutathatjuk vagy kiexportálhatjuk MPEG-4 formátumba vagy Adobe Flash video fájlformátumba.

Árak és beszerzési lehetőségek
Az Adobe Photoshop Elements 5.0 és az Adobe Premiere Elements 3.0 Windows változata egyenként 24 900 forintos kalkulált fogyasztói áron kapható. Az Adobe Photoshop Elements 5.0 és az Adobe Premiere Elements 3.0 Windows változata együtt csomagban is elérhető 34 900 forintos kalkulált fogyasztói áron. A árak ÁFA nélkül értendők. Az Adobe teljes digitális képalkotó és digitális videócsaládja megvásárolható a www.adobe.com címen és más nagyobb elektronikus és online kiskereskedőknél, többek között az alábbiaknál: Amazon.com, Best Buy, Comp USA, Circuit City, Fry’s, Staples és Office Depot. Az egyéb nyelvi változatokra, illetve árakra, frissítésre és más országokban a támogatási politikára vonatkozó tájékoztatás az alábbi címen található www.adobe.com.