PhotoWiz fekete-fehér PS plug-in: B/W Styler

0

A PhotoWiz elkészítette legújabb plug-in-jét, a B/W Styler-t, mellyel hagyományos és stílusos, részben fekete-fehér képeket is készíthetünk.

A plug-in több programban is használható, többek között a Photoshop, Paint Shop Pro, Photoshop Elements, PhotoPlus, Photo-Paint, IrfanView és PhotoImpact szoftverekkel kompatibilis. A teljes lista megtalálható a plug-in weboldalán (link lent).
A szoftvert nem csak amatőröknek, de profiknak is ajánlhatjuk, hiszen igen kreatív képeket készíthetünk segítségével. Különböző effektekkel a filmek, optikák, labor effektek és fotopapírok hatását képes emulálni. Az igazán kreatív fotókhoz természetesen nem csak fekete-fehér képek készítését kínálja a program, hanem ezeket akár át is színezhetjük, módosíthatjuk a világosságot, kontrasztot, maszkolhatunk kép területeket, lágyíthatjuk, stb.

A Demo verzió letölthető a PhotoWiz oldaláról, a teljes verzióért 50 dollárt kell fizetnünk. Jelenleg csak Windows verzió létezik, a Macintosh-hoz valót jövő év elejére ígérik.