Digitális képkeret a Digital Foci-tól

0

A Digita Foci elkészítette új digitális képkeretét, melyet Image Moments néven dob piacra.

A készülék közvetlenül memóriakártyáról képes megjeleníteni a fotókat 8″-os folyadékkristályos kijelzőjén. A külső keret immár cserélhető, s a hátlapra is olyan támasztékot szereltek, amely mind tájkép, mind portré formátumban biztosítja az Image Moments stabil elhelyezését bármilyen vízszintes felületen. A saját adapter gyűrűje segítségével lehetőség van akár saját keretek készítésére és felhasználására is.
Szintén újdonság az automatikus időzítő, mellyel megadható, hogy a készülék mikor kapcsoljon ki vagy be. A korábbi verziókról még hiányzott a biztonsági kábel rögzítés és a memóriakártya biztonsági fedele, de az új változat tervezésénél már a lopásbiztos kivitelezésre is gondoltak a fejlesztők.
A memóriakártyáról persze át is másolhatjuk a képeinket az Image Moments-re, sőt át is nevezhetjük a fájlokat. Lehetőség van diavetítés indítására, mely alatt MP3 zenéket is képes lejátszani a digitális képkeret. Sőt, akár MPEG videók is megjeleníthetők.

Az eszköz vezérkését távirányítóval végezhetjük, a képernyőn megjelenű menü segítségével. Beállítható a diavetítés időköze, átmenete, a képekbe zoomolhatunk, elforgathatjuk őket, megváltoztathatjuk a világosságot és a kontrasztot, valamint kérhetünk indexképes megjelenítést is.

Az alapkiépítésben CF Type I/II, MicroDrive, MMC, SD Card, Memory Stick, MS PRO memóriakártyákat támogató Image Moments 230 dollárért előrendelhető. A kiegészítő képkeretek darabja 20 dollárba kerül majd.

Digital Foci Image Moments IMT-081
LCD mérete 8 „
LCD felbontása 640×480 (VGA)
Oldalarány 4:3
Kontrasztarány 350:1
Fényerő 350 cd/m2
Betekintési szög vízszintes: 120 fok
függőleges: 110 fok
Támogatott memóriakártyák CF Type I/II, MicroDrive, MMC, SD Card, Memory Stick, MS PRO
Támogatott formátumok JPEG; MPEG 1,2,4; MP3
Cserélhető keret igen
Hangszóró beépített 2,5W-os
Audio kimenet igen
Óra igen
Automatikus időzítő igen
Lopás elleni védelem igen
Méretek 290 × 249 × 48 mm
Tömeg 998 gramm